Duminica am ajuns pe balta. Undeva pe la ora 11, deci destul de tarziu. Cativa pescari, care pescuisera de pe mal se pregateau sa plece, din schimbul de opinii am aflat ca "nu prea merge". Mai erau cativa si din barca.
Cu toate acestea am zis sa incerc totusi. Ce pot sa va spun, tinand cont si ca se tot discuta de apa, atat pe sectorul A cat si pe sectorul B, apa este foarte limpede.Pe B as putea spune ca se apropie de limpezimea pe care o stiti, deci eu cred ca la anul va creste din nou bradisul ( si tenul s-a mai imputinat) si apa va fi de o foarte buna calitate.
Legat de capturi ( vreau sa va spun ca la ora 14 am parasit balta) au fost asa: 2 marle la 1 - 1.5 Kg si vreo 6 strapi pana in 1 - 1.2 kg, plus bonus un bibanoi care fusese atacat de un salau serios ( stiu ca a fost salau pentru ca era gaurit si nu prezenta taieturile specifice stiucii).
Eu, tinand cont ca am pescuit foarte putin ca durata, zic ca a fost o partida foarte buna.
"Problema" pe care eu am vazut-o este de localizare...., daca il gasesti si insisti ai o partida reusita.
Eu practic am pescuit doar pe 3 locuri!
P.S
La ultimele lanseuri, de sub o salcie, a iesit un crocodil de peste 1m pe care am reusit sa il scap langa mal, dar a fost fairplay fata de mine si s-a "odihnit" cateva secunde la suprafata timp in care am avut ocazia sa il admir in toata splendoarea.
P.S. 2
De duminica incepand, am o lupta personala cu aceasta balta si nu o sa renunt pana nu reusesc o captura de genul acela ( macar am certitudinea ca exista)
P.S.3
Vedeta, shad, evident!
Alb mat, 7cm!
toti pestii!
Fir intins!
Daca ai vointa poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, il lasi acolo, ca nu te deranjeaza.