Lacul Vacaresti

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

rapace
senior
senior

Lacul Vacaresti

Mesaj de rapace » 02 Feb 2013, 20:00

Vreau sa deschid un nou topic ,despre acest lac vad ca nu spune mare lucru nimeni pe nincaieri,chiar nu a fost nimeni la pescuit pe Vacaresti ?Asi dori sa stiu daca cineva a pescuit pe el si la ce anume a prins mai bine si in special care din balti e mai productiva,marimi capturi etc.....Multumesc

StefanG
senior
senior

Re: Lacul Vacaresti

Mesaj de StefanG » 03 Feb 2013, 11:40

Din pacate pe Vacaresti nu ai loc de coloratii care-si intind plasele. Din ce am vazut eu in toamna,cand am si facut o partida de vreo 3-4 ore,se mai prindea din cand in cand cate-o marlita la pestisor viu,in rest lumea dadea la varga dupa rosioara si carasel(iar cei cu mai mult noroc,au prins si niste carasoi undeva aproape de kilogram). Una peste alta,eu unul n-am avut atac in ziua in care am fost sa pescuiesc,insa am fost de mai multe ori sa observ si de fiecare data am vazut pe cate unul prinzand marlite ori bibani la pestisor. Merita incercat,insa nu de pe mal,asta-i clar. Cei care au barci cred ca pot avea partide satisfacatoare(aici includ si taiatul plaselor intalnite) acolo.
Everyone should believe in something; I believe I’ll go fishing

rapace
senior
senior

Mesaj de rapace » 03 Feb 2013, 13:53

Multumesc Stefane speram totusi sa gasesc si ceva pareri mai avizate adica a unor pescari ce au ceva experienta pe aceasta balta dar din cate se vede lumea nu a prea pescuit pe aceasta balta sau cine a pescuit o tine secret .....poate ai dreptate si nu se merita pescuit de pe mal eu am fost de cateva ori si nu pot sa spun ca nu am avut atacuri sau nu am prins nimic si de aceea speram ceva sfaturi de la cei ce pescuiesc aceasta balta mai intens poate aflu ceva secrete pentru a imi putea imbunatatii rezultatele....

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 03 Feb 2013, 15:13

rapace scrie:...... eu am fost de cateva ori si nu pot sa spun ca nu am avut atacuri sau nu am prins nimic .......................
.................poate aflu ceva secrete pentru a imi putea imbunatatii rezultatele......................
Interesant ar fi fost ca in prima postare sa detaliezi din ce sti tu...apoi sa ai pretentii in a-ti imbunatatii rezultatele....

p..s: mai bine taceai
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...

rapace
senior
senior

Mesaj de rapace » 03 Feb 2013, 15:48

Nu cunosc atat de bine lacul ,am pescuit doar pe balta din fata de la rin dar mai sunt inca 4 balti diferite de aceasta care compun aceasta minidelta ,iar capturi am avut pe slidere si pe linguri dar in marea lor majoritate marlite mici pan in 40 de cm eliberate ,am vazut si stiuci mai mari prinse acolo ...am prins si eu cateva ..daca te deranjeaza ca nu am inceput discutia cu o poveste tip monolog atunci nu face nimic ,mai sunt cate unii de tin doar pt. ei...

RAFYYY91
veteran
veteran

Mesaj de RAFYYY91 » 05 Feb 2013, 17:45

eu merg la pescuit pe vacaresti de vro 7-8 ani, acolo am prins prima marlita si m-am apucat mai serios de spinning :D de pescuit merg mai mult pe partea cu rin grand hotel si pe drumul din stanga care duce pana prin mijloc, dar de multe ori ocolesc toate baltile si incerc peste tot... inainte mai prindeam marlite sub 1kg din cand in cand la oscilanta sau la rotativa dar in ultimii ani se tot baga plase :evil: asta + stationaristii cu cate 5-10 lansete la pestisor care opresc orice stiuculita :wallbash: vara fara barca e aproape imposibil pescuitul cu naluci pentru ca creste bradisul pana la suprafata apei cam peste tot...

Vegas_75
veteran
veteran

Mesaj de Vegas_75 » 05 Feb 2013, 23:32

RAFYYY91 scrie:eu merg la pescuit pe vacaresti de vro 7-8 ani, acolo am prins prima marlita si m-am apucat mai serios de spinning :D de pescuit merg mai mult pe partea cu rin grand hotel si pe drumul din stanga care duce pana prin mijloc, dar de multe ori ocolesc toate baltile si incerc peste tot... inainte mai prindeam marlite sub 1kg din cand in cand la oscilanta sau la rotativa dar in ultimii ani se tot baga plase :evil: asta + stationaristii cu cate 5-10 lansete la pestisor care opresc orice stiuculita :wallbash: vara fara barca e aproape imposibil pescuitul cu naluci pentru ca creste bradisul pana la suprafata apei cam peste tot...
Ai auzit si tu sau poate chiar ai vazut stiuci de 10 kg prinse pe Vacaresti cum circula prin folclor ?

RAFYYY91
veteran
veteran

Mesaj de RAFYYY91 » 06 Feb 2013, 18:12

de auzit am auzit pe la pescarii mai batrani povesti d-alea cu stiuci cu ochiu cat moneda de 5000 :shock: dar nu am vazut asa ceva, recordu personal pe vacaresti e de 1.3kg si cea mai mare pe care am vazut-o prinsa avea cam 2-2.5 kg :P

Vegas_75
veteran
veteran

Mesaj de Vegas_75 » 06 Feb 2013, 21:19

La nivel de zvon circula destul de mult asa zise intamplari adevarate, ma feresc sa le cataloghez intr-un fel, legende recente nu din cele vechi, care atesta prin partea locului stiuci barosane, la metru si sarite de 7-8 kg. Atacuri fulger in mal cu ambuscade si valtori, cu strune taiate si alte nenorociri , asa povestesc unii mai pescari ... Povestile sunt frumoase dar in lipsa altor dovezi si pana la proba contrarie, raman niste intamplari cu sanse sa fie sau nu adevarate.
Dat fiind insa lipsa oricarei paze a baltilor de acolo si din cauza braconarii excesive, inteleg ca exemplarele cele mai multe nu apuca sa imbatraneasca, practic nu prea trec de adolescenta celor 2-3 kg.

AxA
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de AxA » 06 Feb 2013, 22:53

Am "sondat" si eu acum 2 sau 3 ani intr-o toamna baltile de acolo, tot plecand de la niste povesti auzite. Nu am avut nici un atac ( am fost in 2 dimineti consecutive, am aruncat la garla tot felul de table,sfarleze si gume) , mai erau cativa mosi care dadeau la baboi dar sperau mai mult la biban. "Minidelta" ar fi superba daca nu ar fi atatea gunoaie si TIGANI cu plase monofilament. De altfel, tiganii si-au facut asezare de baraci acolo pe fundul "lacului" ( spun lac intre ghilimele ca atunci cand l-au proiectat nu au proiectat si apa care sa-l umple ;) ) , pe inserat nu e tocmai indicat sa iti scoti fata la plimbare pe acolo...

Scrie răspuns