Lacul TATARU culmea finantelor

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

sfcandrey
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de sfcandrey » 03 Sep 2006, 17:40

Daca te prinde ploaia la tataru cand esti la peste nu cred ca mai sunt sanse de iesire, eu am venit pe drumul pavat cu dalea de la tramvai,si dupa aia cand am plecat am luat-o pe langa dambovita si am iesit pe la fundulea, da am inteles ca au acum un proiect cei de la primaria frumusani pentru reabilitarea drumurilor din zona si cred ca o sa-l faca si cel ce duce spre balta

exu...
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de exu... » 16 Sep 2006, 13:50

Da' drumu' pe langa lac???...stiu ca era jalnic...au tras macar o lama de buldozer, sau sunt aceleasi sleauri? :shock:
ÃŽmi plac peştele...

sfcandrey
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de sfcandrey » 17 Sep 2006, 18:51

am fost astazi la tataru, am ramas cu dacia intepenita in sleaurile de langa balta, noroc ca era cel cu balta acolo si ne-a ajutat ca ramasese masina suspendata in sleauri. A zis ca o sa bage buldozeru da pe moment are alte probleme. Taxa nu stiu cat e. Carasu la rama rupe si se mai da si crapu la boaba uscata... Doar la pestii astia am dat. Daca ati dat si la alte momeli la tataru si ati prins, spuneti-mi si mie sa stiu pt viitor

horiavd
senior
senior

Mesaj de horiavd » 18 Sep 2006, 14:54

[
In cazul asta, Romica, cu a sa balta de la Gostilele....e un domn.....cateva sute de metri de navoade intinsi in fiecare noapte....
ca deh.....nu e nunta sa lipseasca salaul din meniu....

Si e un domn inca odata....ca nu baga navodul in uichend!

La inceput nu credeam...dar cand auzi de la 10 oameni....ce sa mai zic....

Fusei intr-o dimineata de joi (sic :twisted: ) cu Piticu...pe la 5,30, pe coada baltii se strangeau frumos navoadele si se depozitau intr-o rulota carosata!

Bine ca salaul s-a punctat de la 40cm in sus la trofeu AVP. :D :) :( :cry:

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 18 Sep 2006, 15:28

Vezi daca n-aveti somn? :lol: Nu mai bine apareti ca boierii la 6.30 si dati banii pe taxa linistiti, fara sa va mai tulbure asemenea "detalii"? :lol:
Cu lacrimi Bastus!

exu...
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de exu... » 19 Sep 2006, 16:00

Si cu toate astea, se ia peste pe Gostilele, doar cei care nu au cunostinte deloc despre balta si nu stiu locurile, dau banu' degeaba pe barca...da' si daca nu stii locuri, daca'l rogi si are timp, iti arata locurile...
ÃŽmi plac peştele...

Scrie răspuns