Lacul Snagov
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
- Ionut Petrea
- veteran
Re: Lacul Snagov
Am avut ocazia sa pescuiesc de cateva ori pe Snagov.Un lac superb, cu o capacitate de regenerare incredibila.Se vede ca este bine administrat!Felicitari!

Intotdeauna C&R
F E L I C I T A R I !!!! 

- danielcocea
- veteran
acum cateva zile in zona ghermanesti am agatat doua plase multifilament, una in fata casei lui Catarama cealalta mai jos un pic.....in rest a fost apa libera...
- crapmaniacul
- veteran
Da' pesti ai agatat pe frigul ala ? A intrat ceva ?danielcocea scrie:acum cateva zile in zona ghermanesti am agatat doua plase multifilament, una in fata casei lui Catarama cealalta mai jos un pic.....in rest a fost apa libera...

- danielcocea
- veteran
o marla la kil...
Azi am fost pe Snagov sa probez un motor,am un prieten care are casa pe malul lacului.
Din spusele lui se braconeaza mult
(in fiecare noapte),cu plasele si curent....in rest majoritatea pescarilor dau la trena,
mai intra cate o stiuca,un mustacios.
Fir intins si
Din spusele lui se braconeaza mult

mai intra cate o stiuca,un mustacios.

Fir intins si

am agatat sambata 2 plase mono (uuuups, n-o sa le mai gaseasca proprietarul) si o marla sub kil . Am vazut si o coana la 3-4kg cica luata la trena.
7-8 barci de spiningari
7-8 barci de spiningari
Fraţilor e foarte, foarte groasă !!!!
Azi am primit vestea că ştiucile prinse la plase în Snagov, se vând "cu barca", 5,10, 20 bucăti la fiecare cumpărător, care şi cum doreşte. Nu mai există nici o frică de nimeni şi de nimic.
Ce facem, îi lăsăm?
Dacă îi lăsăm, asta înseamnă că din 1 iunie ne ducem doar la plajă şi la plimbat cu barca nepoţii iar concursul din toamnă (Total Fishing) o să fie doar de casting. Cred că e timpul să ne implicăm, cel puţin cei care dorim să mai pescuim pe Snagov, părerea mea...

Azi am primit vestea că ştiucile prinse la plase în Snagov, se vând "cu barca", 5,10, 20 bucăti la fiecare cumpărător, care şi cum doreşte. Nu mai există nici o frică de nimeni şi de nimic.
Ce facem, îi lăsăm?
Dacă îi lăsăm, asta înseamnă că din 1 iunie ne ducem doar la plajă şi la plimbat cu barca nepoţii iar concursul din toamnă (Total Fishing) o să fie doar de casting. Cred că e timpul să ne implicăm, cel puţin cei care dorim să mai pescuim pe Snagov, părerea mea...
Cristi Nedelcu
0722.880.939
Vrei să fii fericit o zi, îmbată-te; un an, însoară-te; o viaţă, apucă-te de pescuit !!!
0722.880.939
Vrei să fii fericit o zi, îmbată-te; un an, însoară-te; o viaţă, apucă-te de pescuit !!!