Lacul "mortii"

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
ovi_vl
utilizator constant
utilizator constant

Lacul "mortii"

Mesaj de ovi_vl » 05 Iun 2010, 00:13

Acum cateva saptamani mi am convins 2 prieteni sa se apuce de pescuit si pentru ca nu de mult am trecut si eu la spinning,i am orientat si pe ei tot spre acest stil. Si-au achizitionat baietii 2 kituri de pescuit (decathlon) in regim studentesc :D , 1 bucta vobler (caperlan) 1 bucata lingurita si am decis sa mergem pe lacul morii. Prima zi a fost ok ...reusind sa prinda fiecare cate un biban la lingurita au fost cat de cat incantati . Si uite asa am decis sa facem si a 2 a iesire...de data asta am fost eu cu unul din amicii mei tot pe lacul morii. am acoperit o zona mai mare ...de la podul ciurel la stanga cam pana unde face cot lacul si....nimic , absolut nimic , in schimb gunoaie , caini morti , si un ursuletz de plush la lingurita.
Buuuuun dupa ceva timp am revenit toti 3 optimisti iarasi pe lacul morii...dupa cateva ore ne am enervat si am zis sa incercam si in dambovita chiar langa strand acolo unde n am reusit sa prindem decat 1 singur biban 3 oameni de data asta la vobler. Acum rugamintea mea este daca stie cineva locuri din bucuresti (accesibile cu mijloace de transport in comun) unde as putea sa mi duc prietenii,si in care sa fie totusi si peste-mentionez ca toti pestii prinsi vor fi eliberati deoarece suntem studenti si nu detinem tehnologia sau rabdarea de ai gatii si manca :) multumesc

stefanflorin
veteran
veteran

Mesaj de stefanflorin » 06 Iun 2010, 20:42

Lacuri ar fi, bani aveti? gandeste-te ca balta asta e moca, buna rea asa cum e ea, iti faci damblaua. Si aici daca nu prind macar nu sufar, pe lacuri cu plata te zvanta aia de bani si tot aia prinzi. Eu unu ma bucur ca se prinde cu greu peste in Lacul Morii, caci asa nu ajunge intesat de tot felul de "pescarici" si pestele il prind doar aia care insista si care isi vad de treaba.
PS: incearca twisterele (slidere) daca vrei sa prinzi biban, voblerele si rotativele nu sunt pt lacul asta.

ovi_vl
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de ovi_vl » 06 Iun 2010, 21:16

stefanflorin scrie:Lacuri ar fi, bani aveti?.
poi bugetul redus asa cum e el prefer sa l dau pe echipament...inca o intrebare daca se poate, care e procedura pentru a intra in posesia unui permis de pescuit>? si exista reducere ceva pentru studenti? :oops:

nasolu
veteran
veteran

Mesaj de nasolu » 06 Iun 2010, 22:06

Ia legatura cu APS CARAS,elibereaza fara costuri suplimentare,multi membri ai forumului au facut permise la ei!!
P.S.Nu-ti fa permis la AGVPS :twisted: :twisted: !!

nightfishing01
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de nightfishing01 » 06 Iun 2010, 22:22

stefanflorin scrie:Lacuri ar fi, bani aveti? gandeste-te ca balta asta e moca, buna rea asa cum e ea, iti faci damblaua. Si aici daca nu prind macar nu sufar, pe lacuri cu plata te zvanta aia de bani si tot aia prinzi. Eu unu ma bucur ca se prinde cu greu peste in Lacul Morii, caci asa nu ajunge intesat de tot felul de "pescarici" si pestele il prind doar aia care insista si care isi vad de treaba.
PS: incearca twisterele (slidere) daca vrei sa prinzi biban, voblerele si rotativele nu sunt pt lacul asta.
si eu ma bucur ,insist ,i-mi vad de treaba dar de prins :roll:

ovi_vl
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de ovi_vl » 06 Iun 2010, 22:29

cum iau legatura cu APS CARAS? si daca poate sa mi spuna cineva care sunt costurile totale ale unui permis? am inteles ca pentru studenti e 10 lei...e adevarat?

nasolu
veteran
veteran

Mesaj de nasolu » 06 Iun 2010, 23:06

Cauta cu google,iei legatua cu d-l Orbulescu si te va lamuri!Spor!

P.S. Fara comunistii de la AG(J)VPS,ok :D ?!!

Scrie răspuns