Lacul Morii
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
@vlad,am obosit si nu stiu ce sa mai fac ,braconajul pe lac si "blatul"intre ei si ei..este in fiecare zi...asta cu filmatul si sunatul sunt "frectii"...insa peste este...si mai este ceva, este..aici..linga casa...si eu ma multumesc ...sa il vad ...daca nu pot sa il apar..!acum plec...chiar acolo....
ps asta, cu dl. se poarta de la 6 zero in sus....sunt hodorog dar ..simplu aici..didel!
ps asta, cu dl. se poarta de la 6 zero in sus....sunt hodorog dar ..simplu aici..didel!
-
- utilizator constant
toti ne vaitam ca nu se prinde pe l.m dar cati dintre noi respectam regulile de baza si informatiile oferite de expertii in spinning si ma refer la tot ce inseamna pescuitul cu naluci
vlad pietroaiele alea tin salau dar nu acum il poti pacali acolo
motivul-regulile de baza in pescuitul cu naluci
gadeste-te ce nu era in regula la momentul respectiv si te asigur ca putea-i da pana astazi si nu prindea un strap mai rasarit
data viitoare sper sa ne dai vesti mai bune si cum zice nea didel ' sa aiba ochiul cat maslina '
vlad pietroaiele alea tin salau dar nu acum il poti pacali acolo
motivul-regulile de baza in pescuitul cu naluci
gadeste-te ce nu era in regula la momentul respectiv si te asigur ca putea-i da pana astazi si nu prindea un strap mai rasarit
data viitoare sper sa ne dai vesti mai bune si cum zice nea didel ' sa aiba ochiul cat maslina '

Sunt constient ca intr-o partida nu poti sa iti faci o parere despre un lac. De aceea peste 2-3 saptamani dupa ce mai trec temperaturile astea ridicate voi mai incerca. De sunat la 112 mi se pare pierdere de timp. Si eu traiesc in romania si stiu cam cum sta treaba cu apele publice fie ca sunt lacuri sau rauri. Eu doar am vrut sa spun ce am vazut pe lac. Imi aduc aminte ca acum vreo 2 luni parca se discuta ca braconajul pe acest lac a mai scazut dar se pare ca nu.
-
- utilizator constant
-
- utilizator constant
-
- veteran
-
- utilizator constant