Hmmm, nu prea am mai vazut pestisori in magazinele de pescuit, poate doar la Obor....La gipo si la altele unde merg eu nu tin asa ceva. Tu de unde iei?tali scrie:Fario da nu trebuie neaparat sa prinzi mai poti sa si cumperi de la magazinele de momeala k inca se mai gasesc!!!Poate ca nu au reusit sa faca rost de pestisori-nada, nu? Sunt zile cand e greu sa prinzi si alevini!![]()
![]()
Lacul Morii
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
- veteran
-
- veteran
-
- veteran
Asta mi se pare floare la ureche! Vreau sport extrem. Anume sa merg noaptea la casele de bilete din Ghencea si sa le vopsesc in rosu-alb, sa se minuneze aia dimineata! Si daca pot scrie Hai Dinamo si pe usa magazinelor alora de pescuit cu atat mai bine. Vor intelege stelistii ca nu sunt mereu bine-veniti acolo. sa le faca nea Jiji magazine de pescuit la el in Pipera.tali scrie:daca tot ai id-ul de nebun dute pe acolo cu un fular al cainilor![]()
![]()
Apropo condoleante pt locul 3
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Mersi de condoleante, la fel si eu sunt alaturi de tine in marea durere produsa de locul 6.

Asta mi se pare floare la ureche! Vreau sport extrem. Anume sa merg noaptea la casele de bilete din Ghencea si sa le vopsesc in rosu-alb, sa se minuneze aia dimineata! Si daca pot scrie Hai Dinamo si pe usa magazinelor alora de pescuit cu atat mai bine. Vor intelege stelistii ca nu sunt mereu bine-veniti acolo. sa le faca nea Jiji magazine de pescuit la el in Pipera.
Mersi de condoleante, la fel si eu sunt alaturi de tine in marea durere produsa de locul 6. Urata cifra asta 6....aurea mediocritas! asa ziceau latinii de tot ce e de mijloc, adica...mediocru. Or 6 e muuuult mai mediocru decat 3!

Macar noi am jucat execrabil de la inceput pana la sf si nu ne-am batut cu pumnu in piept ca ne pregatim de CHAMPIONS LEAGUE!!!

scz de off topic
-
- utilizator constant
-
- utilizator constant
-
- veteran
Baieti, scria pe un alt site de pescuiala ca exista un grup de amici pecari care pleaca des la Dunare si Delta si aduc de acolo carasi, crapceni etc pe care ii elibereaza in Lacul Morii. Chiar si moace de somn (pui) zicea ca au eliberat in lac. Oare asa sa fie? Daca da, toata lauda pentru efortul lor. Pacat ca nu mai am linkul.