Mda, poate ca era bine sa o eliberez dar pe moment m-am gandit la ciorba aia si nimic altceva nu a mai contat. Lasa ca oricum e destula marlitza pe lac, acum ca se braconeaza mai putin, sunt sigur ca in cativa ani se va prinde stiuca de 1-3 kg in mod frecvent.tali scrie:Fario yo stiu ca e criza si ca unii au foamea mare in gat dar nu crezi ca merita eliberata?! mai ales ca probabil avea si icre.Aziu am prins pe Lacul Morii la 9 dimineata o stiuca (marlitza) de 0,8 kg la lingurita rotativa Mepps nr 2, argintie. Cautam bibanul dar a intrat dansa! Sper sa iasa o ciorba de peste buna ca altceva nu am mai agatat pana la 11 cat am stat pe balta.
Lacul Morii
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
- veteran
Sal baieti! Spunetimi si mie daca in weekend am vreo sansa sa prind ceva pe lac ca ma bate la cap un prieten venit din provincie sa-l duc la peste(omul e 100% stationarist) si balti de stationar chiar nu mai stiu ca n-am mai fost de vreo 3 ani la stationar. Sau dati-mi o idee de balta de stationar si va raman dator

- crystianoo
- veteran
-
- utilizator constant
Nu este chiar asa.....daca cunosti lacul si perioadele faci partide buna si crede-ma ca nu mint! Am avut niste partide super la spinning anul trecut....dar inca nu e vremea lui....afara a innebunit vremea asta si asemenea ei si pestele. Lacul Morii inca tine peste frumos dar tre sa stii cum, cand si de unde sa il scoti. Fire intinse.
Acum citeva zile ,l am urmarit pe un cetatean,dadea cu un halau, 3x3m.Am stat c am 1 ora in 3-4 reprize,seara a luat 5 bibani,plini de icre ,cred ca aveau aproape 4 kg.Cu tot braconajul,a inceput sa aiva din nou in afara de biban,salau si stiuca.Nu este vremea ,lui,basca ca aici find aproape de cotroceni, are mai multe,toane!!!!!!!!!!
-
- utilizator constant
-
- utilizator constant