Lacul Morii
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Lacul Morii
Salut din nou. Vreau sa va spun ca am incercat vre-o ora pe Lacul Morii vineri. La twister. N-am avut nici o prezentare. Dar ce m-a frapat e ca n-am mai vazut nici un pescar. Nici macar braconierii de care tot vorbiti. Si apropo, cand spuneti de braconieri la ce va referiti? Cum braconeaza? Si ce, daca peste nu-i?
- mihaimircea
- veteran
Re: salut
Pai tu de ce crezi ca n-ai avut nici o "prezentare"Adrien scrie: Dar ce m-a frapat e ca n-am mai vazut nici un pescar.

Iarna nu-i ca vara.... dar incet incet ajunge sa fie.
pai intr-o ora de pescuit intr-un loc poti sa spui ca un lac n-are peste ?
pai mie mi s-a intamplat sa dau pe ei cu orele si sa stiu ca-s acolo, si sa traga cand vor dansii adica dupa multe ore
o localizare si concluzii pe un ditai lacu, poate in vreo luna de pescuit, mal + barca
nu ca ar avea peste lacul morii
pai mie mi s-a intamplat sa dau pe ei cu orele si sa stiu ca-s acolo, si sa traga cand vor dansii adica dupa multe ore
o localizare si concluzii pe un ditai lacu, poate in vreo luna de pescuit, mal + barca
nu ca ar avea peste lacul morii

-
- utilizator constant
Din punctul meu de vedere, pentru cei din Bucuresti ar fi cam 4 variante de lacuri bine cotate si mai la indemana: Gostilele, Darvari, Valea Argovei si Caldarusani. La celalalte cred ca e cam mare aglomeratia de crapisti (vezi Candesca si alte 10) sau cu rapitori aproape inexistenti.
@Adrien
Unde sunt pescari sunt si pesti!
Fir intins!
@Adrien
Unde sunt pescari sunt si pesti!
Fir intins!
De acum poti pleca linistit la pescuit, pentru decorul evenimentului tau ne ocupam noi. Detalii la www.superbaloane.ro
-
- veteran