Lacul Martinesti
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Lacul Martinesti
Simbata am fost la pescuit pe lacul Martinesti, pe care nu mai fusesem de 3-4 ani,pt. ca stiam ca se plasuieste intens.Rezultatul: 2 salai, unul de 3,1 kg si 63 cm(noul meu record la salau) si unul de 1,7 kg.De la paznic am inteles ca lacul va fi destinat exclusiv pescuitului sportiv.La asta se adauga si taxa mai mult decit accesibila de 100.000 lei/zi.
- costica_fishing
- veteran
- costica_fishing
- veteran
Todi:scuze ca-ti raspund doar acum
.Da, este rapitor;desi balta nu o arata se pare ca salaul a gasit acolo conditii optime de dezvoltare si ca peste tot, s-au gasit unii "destepti" care au vrut sa-l distruga.Acum, se pare, balta a intrat in posesia cuiva care ar vrea s-o tina exclusiv pt. pescuit sportiv.Sa vedem cit ii tine...
Tavicoroiu:cum ti-am spus si pe alt topic,
majoritatea salailor de pe Martinesti i-am prins la viu sau "bucatica"(respectiv file). Am prins si la plastice dar in timpul saptaminii cind pescarii la pasnic sint mai putini si ai loc sa respiri.
2 sfaturi: foloseste inaltator-tubul acela din plastic cu pb si pt. montura fir inchis la culoare, eu folosesc carp expert de 0,3.
A, sa nu uit:e un lac cu toane, nu astepta rezultate extraordinare la primele iesiri.
Fir intins.

Tavicoroiu:cum ti-am spus si pe alt topic,

2 sfaturi: foloseste inaltator-tubul acela din plastic cu pb si pt. montura fir inchis la culoare, eu folosesc carp expert de 0,3.
A, sa nu uit:e un lac cu toane, nu astepta rezultate extraordinare la primele iesiri.

-
- utilizator constant