lacul Maneciu - cine stie?
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
lacul Maneciu - cine stie?
Cine a pescuit la Maneciu (PH), ce se prinde, si care e regimul (am inteles ca ar fii pazit de jandarmi)?!? 

- edi_curiosul
- veteran
ce lac ii aista? unde se gaseste? poa lumea il stie de alta denumire, sau poa se prinde bine si nu vor sa zicadan bobei scrie:Chiar nimeni nu stie nimic de acest lac?

Always C&R
http://www.bscteam.ro
http://www.bscteam.ro
S-a mai vorbit despre el..
Lacul se afla la putina distanta de iesirea din Maneciu spre Cheia. Se poate ajunge destul de lejer pe jos de la gara din Maneciu (tren Ploiesti - maneciu, ultima fiind capat de linie). Cand am trecut pe-acolo, erau vreo 2 pescari in coada (unde vis-a-vis se afla un perete de stanca vertical) si spuneau ca au prins ceva clean si pastrav. Bineinteles erau si indicatoare cu "Pescuitul interzis"
De fapt, aceste indicatoare se tot gasesc pe toata valea Teleajanului (parca asta e paraul care alimenteaza lacul).
Personal, am urcat pana la Cheia pe jos.... se merita
Lacul se afla la putina distanta de iesirea din Maneciu spre Cheia. Se poate ajunge destul de lejer pe jos de la gara din Maneciu (tren Ploiesti - maneciu, ultima fiind capat de linie). Cand am trecut pe-acolo, erau vreo 2 pescari in coada (unde vis-a-vis se afla un perete de stanca vertical) si spuneau ca au prins ceva clean si pastrav. Bineinteles erau si indicatoare cu "Pescuitul interzis"
De fapt, aceste indicatoare se tot gasesc pe toata valea Teleajanului (parca asta e paraul care alimenteaza lacul).
Personal, am urcat pana la Cheia pe jos.... se merita
maneciu
am pescuit in coada lacului acum vreo luna. apa fosrte adanca iar lacul e dominat de clean. io am prins de dimensiuni medii dar cred ca sunt si mari. malurile extrem de abrupte . faci si putin alpinism. firul sta cal la 90 de grade deci adancime cat cuprinde. pastrav n-am vazut da cica ar fi. am de gand sa revin. fir intins!
stefan
-
- junior