Lacul Fantanele - Somesul Cald
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Lacul Fantanele - Somesul Cald
Salutare!
As dori si io niste informatii cu privire la aceste locuri de pescuit. Vreau sa fac o excursie la Padis- Ic Ponor- Somesl Cald- Lacul Fantanele... vreau sa stiu daca e permis pescuitul acolo, si cam ce pesti se prind. De asemenea, io am permisul vizat pt Arad si Bihor- as dori sa aflu daca ajunge...
Numai bine!
As dori si io niste informatii cu privire la aceste locuri de pescuit. Vreau sa fac o excursie la Padis- Ic Ponor- Somesl Cald- Lacul Fantanele... vreau sa stiu daca e permis pescuitul acolo, si cam ce pesti se prind. De asemenea, io am permisul vizat pt Arad si Bihor- as dori sa aflu daca ajunge...
Numai bine!
Cred ca sunt altii care iti pot da mai multe detalii (dar acum sunt ocupati cu finala de PMA care se tine la Belis), asa ca in mare o sa iti spun eu cate ceva:
-cu permisul de AGVPS nu faci nimic - iti trebuie de la Romsilva
-pe lac se poate pescui (nu e interzis) la fel si pe rau pe anumite sectoare
-se prinde clean, pastrav, lipan(pe rau). Pe lac este si biban.
Sper sa te ajute intr-o oarecare masura informatiile de mai sus...
-cu permisul de AGVPS nu faci nimic - iti trebuie de la Romsilva
-pe lac se poate pescui (nu e interzis) la fel si pe rau pe anumite sectoare
-se prinde clean, pastrav, lipan(pe rau). Pe lac este si biban.
Sper sa te ajute intr-o oarecare masura informatiile de mai sus...
- RaresDumitru
- utilizator constant
- RaresDumitru
- utilizator constant
http://www.rapitori.ro/forum/post-25892.html#25892RaresDumitru scrie:As vrea sa stiu daca poate sa-mi spuna cineva clasamentul de la concursul de musca din weekend.
Cand mai vezi Gilaul murdar fa un efort si mai urca 10 km pana la Tarnita. Gilaul si Intermediarul se tulbura f usor, dar Tarnita (ca si Belisul dealtfel) se tulbura doar pe golfuri, restul ramanand limpede.RaresDumitru scrie:Posibil sa fi fost asa si ma bucur pentru cei care au ajuns pina la Belis in weekend. Eu din pacate a trebuit sa ma multumesc cu un Gilau murdar si plin de plante, fara succese.