lacul de acumulare zetea
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
lacul de acumulare zetea
a fost cineva anul asta? sunt barci de inchiriat? se mai prind păstrăvi?
-
- utilizator constant
Re: lacul de acumulare zetea
Salut, despre barci nu am informatii.
Se prinde stiuca si clean de pe mal in zona unde apa este iesit pe iarba. Pastrav se prinde la intrarea paraurilor. Salau se prinde si de pe mal dar mai ales la pestisor. Biban oriunde
Se prinde stiuca si clean de pe mal in zona unde apa este iesit pe iarba. Pastrav se prinde la intrarea paraurilor. Salau se prinde si de pe mal dar mai ales la pestisor. Biban oriunde

Belenyessy S scrie:Salut, despre barci nu am informatii.
la intrarea paraurilor in lac? ce paruri mai sunt prin preajma, pe tarnava mare?
Cred ca ma mut din rasul asta de oras al meu.
In afara de Izvorul muntelui, cel mai apropiat lac cu pastrav e pe la vreo 500 km.

In afara de Izvorul muntelui, cel mai apropiat lac cu pastrav e pe la vreo 500 km.

topwater2 scrie:Cred ca ma mut din rasul asta de oras al meu.![]()
![]()
zetea?
-
- utilizator constant
Pe Tarnava, in aval de baraj este o zona de C&R unde se prind zilni pastravi frumosi pan in 40-45 cm. In amonte, in lac se varsa Tarnava si paraul Sicasau, ambele sunt populate anual si au o populatie buna de pastrav.
E cineva din zona sa imi recomande o cazare ieftina?
Vineri seara vreau sa fiu acolo.
Poti sa imi spui cam ce adancime are apa?Belenyessy S scrie:Pe Tarnava, in aval de baraj este o zona de C&R unde se prind zilni pastravi frumosi pan in 40-45 cm. In amonte, in lac se varsa Tarnava si paraul Sicasau, ambele sunt populate anual si au o populatie buna de pastrav.
Nu prea am de unde sa cumpar waders, si nici o caruta de bani nu dau. Ma gandeam la niste sosete de neopren de 46 cm.
Multumesc.

-
- utilizator constant
In amonte de lac paraurile nu sunt adanci dar in zona C&R fara wadersi este destul de greu.
topwater2 scrie:E cineva din zona sa imi recomande o cazare ieftina?
Cazare ieftina in zona nu este , sau cel putin eu nu am gasit. Este un camping pentru corturi daca ai. Eu am fost sambata si am prins cate ceva nu chiar foarte bine. Eu am fost pe Tarnava Mare la varsarea in Zetea. Asa cum spunea si colegu acolo si pe Sicasau poti doar cu cizme lungi dar in zona de C&R fara wadersi nu poti, mai ales ca risti sa creasca apa rapid daca se uzineaza.
Tarnava era un pic piscata sambata. Eu am reusit sa iau doi indigeni frumosi char daca nu au fost pestii tinta . In rest clean si biban. Stiuca si salau nu s-a prins sambata cel putn nu in zona in care am pescuit eu.