de acum numai cu musca dau, dar fara barca are rost sa merg pina acolo atit pt clean cat la bibi sau stiuci ?
LACUL DE ACUMULARE TILEAGD
Moderatori: Adelin, johnnybravo, tudor, Moderatori
sincer odata am fost acolo la baraj , am urcat sa vad dar a suflat un vint de 90km si nu am putut sta .... nu am pescuit nici odata acolo dar am auzit si ceva povesti atuci despre un somn mare la baraj ... au mai crescut de atunci ?
de acum numai cu musca dau, dar fara barca are rost sa merg pina acolo atit pt clean cat la bibi sau stiuci ?
Treaba cu lostrita se zice ca doar poveste .... lacul stiu ca au fost populat de trei feluri de pastrav curcubeu , si acum doi ani cu ceva indigen .... se zice ca curcubeul sa acomodat bine sunt exemplare de pina 6kg dar nu mai poti diferenta dintre ele (sincer eu nici nu am stiut ca exista 3 feluri din ele "canadian", "silver" si "jumper" ) .... se zice ca lumea confunda curcubeul (dezvoltat bine ) cu lostrita...
intrebarea e valabil in continuare : fara barca de pe mal, au dat cineva cu streamere dupa stiuci,bibi, pastrav ?
intrebarea e valabil in continuare : fara barca de pe mal, au dat cineva cu streamere dupa stiuci,bibi, pastrav ?
Coada lacului nu e o coada de fapt, ci e mai degraba o Delta, cu canale si insule, cu stuf, salcii si altele. Nu ai cum sa mergi printre ele fara barca. Poate prinzi 1, 2, poate 10. Dar cam atat. Din barca insa... e cu totul altceva. Nici nu se compara!_Sanya scrie:Serbus Misu !![]()
La coada lacului cum e apa? (Tileagd ) Un prieten din Oradea a povestit ca vara sunt ciorde de cleni cat un teren de fotbal... nici acolo nu poti pescui fara barca ?