Lacul Colibita

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
lixandroaia mircea
utilizator nou
utilizator nou

Lacul Colibita

Mesaj de lixandroaia mircea » 06 Iul 2005, 16:43

salut am fost la colibita acum o luna si nu erau vipere am auzit ca sunt pe munte si in padure, dar pe langa lac nu am gasit decat serpi de apa d-aia galben cu negru care nu stiu cat rau fac si inca ceva pui de sarpe poate veninos.
vipere daca sunt sunt langa baraj pe stanci pt ca in fiecare an(si merg de peste 10 ani) gasesc pui de vipere cand cautam lemne de foc...de gluma nu e deci e bine cine merge la cautat sa caste bine ochii, sa inchida bine cortul si sa aiba ghete pe glezna.
de pescuit am prins carasi mai marisori, clean mai mic anul trecut dar destul de mult, se poate pescui noaptea si intr-adevar cred ca exista peste mare, lostrita. va explic daca sunteti interesati cum se poate vedea, nu stiu de prins daca si cum se prinde fiind un peste dificil. ok astept reply, fir intins

Aquaro Angler
veteran
veteran

Mesaj de Aquaro Angler » 06 Iul 2005, 16:49

Daca ai sa te uiti cu atentie in aceasta rubrica cu locuri, balti de pescuit ai sa vezi ca exista deja un topic cu lacul Colibita si poti sa postezi acolo fara a mai deschide un alt topic cu acelasi nume.

lixandroaia mircea
utilizator nou
utilizator nou

mai mai

Mesaj de lixandroaia mircea » 08 Iul 2005, 16:29

daca ai fi vazut ca sunt nou inscris ti-ai fi dat seama ca nu stiu ce imbarligat e situl, eu p-ala am vrut sa adaug ceva dar am facut un topic nou.e o crima, sunt nou pe site asta nu inseamna ca sunt prost.te rog sa te iei de chestii mai se serioase "daca se poate", mai cum is romanii se leaga numa de lucruri slabe..... eu am vrut sa adaug ceva sincer pe situl asta ca nu sunt genul de pescar care sa dea dume aiurea, incerc sa ii fac pe oameni sa isi formeze o idee. daca vroiai sa fii diplomat trimiteai un mesaj privat dar da mai bine, se pare sa fii interesant pe forum. imi pare rau ca dau de asemenea oameni si ca stau sa iti mai si scriu....voie buna

Aquaro Angler
veteran
veteran

Re: Lacul Colibita

Mesaj de Aquaro Angler » 09 Iul 2005, 11:58

lixandroaia mircea scrie:...de gluma nu e
Interventia mea a fost un sfat si o indrumare buna :D . Doar atat si nimic mai mult. :D Nu te-a jignit nimeni pe acest forum, deci nici tu nu ai de ce sa jignesti. Bine ca exista simtul umorului si mai stim de glume :D . Daca tot este vorba de glume stii maneaua preferata a lui Gigi Becali - "Suparat sunt Doamne iarasi, suparat ..." ? :evil: :lol:

Scrie răspuns