Lacul Colibita NEED HELP!
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Lacul Colibita NEED HELP!
Inseamna ca urmeaza un nou episod din seria de mare succes, Jocurile Foamei in Romania.
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.
Spuneau ceva de 26 sau 29 milioane euro ca si fond de reabilitate a lacului. Oare pentru ce, ca de repopulare cu pesti nici nu cred ca s-au gandit cand au facut studiul de fezabilitate?
Mi e jena ca traiesc in tara asta,aici nu da nimeni 2 banii pe viata oamenilor in sistemul nostru de sanatate daca nu ai bani esti lasat sa mori ca un caine nu se uita la tine nici un doctor asa ca dc ne mai miram ca urmeaza sa fie distrus un intreg ecosistem acvatic de zeci de ani fara ca nimeni sa fie contrariat sau revoltat.
Colibita era lacul meu de suflet si ma doare ce urmeaza sa se intample dar ....ma resemnez pt ca nu stiu ce as putea face.
Miza sunt banii care vin de la UE nu ca rebilitarea asta a barajului ar fi vreo urgenta.
Colibita era lacul meu de suflet si ma doare ce urmeaza sa se intample dar ....ma resemnez pt ca nu stiu ce as putea face.
Miza sunt banii care vin de la UE nu ca rebilitarea asta a barajului ar fi vreo urgenta.
cine e idiotu care din pct.de vedere ecologic,vrea sa goleasaca lacu?si cine plm crede ca in Romania se construieste,intretine,renoveaza in 150*180 zile.
Dumnezeu a creat cerul si pamantul,restul e facut in China.
Se pare ca Jocurile Foamei nu se vor organiza prea curand la Colibita
http://www.timponline.ro/lacul-de-acumu ... -fi-golit/

Sud-Est, Romania undeva in Balcani
@RYOBI....ai scapat....ai unde sa te plimbi si anul acesta cu barca!!!razvan m. scrie:Se pare ca Jocurile Foamei nu se vor organiza prea curand la Colibitahttp://www.timponline.ro/lacul-de-acumu ... -fi-golit/
rapala the best vobler in the world
s-a dezgetat ? ajung in zona 2 saptamani si as vrea sa vizitez si eu acest lac..
se pot inchiria barci de undeva?
-
- veteran
Se poate ca pe cind ajungi tu acolo sa intre prohibitia....nila scrie:s-a dezgetat ? ajung in zona 2 saptamani si as vrea sa vizitez si eu acest lac..

Barci au la Pensiunea Fisherman din cite stiu eu.....dar numai pt cei cazati acolo.

pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!
-
- utilizator constant
Salut baieti. Ati mai fost careva la Colibita?