Lacul Chereusa (Satu Mare)
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Lacul Chereusa (Satu Mare)
Doresc sa fac in weekend o iesire la chereusa la rapitor si sunt interesat daca se poate pescui din barca la stiuca?
A mai pescuit cineva acolo mai recent, se mai prinde ceva?
Multumesc!
A mai pescuit cineva acolo mai recent, se mai prinde ceva?
Multumesc!
Am pescuit acolo anul trecut in toamna. Este shtiuca foarte multa(sau cel putin era). Am prins shi exemplare frumoase pe la 3-4 kg. marle erau f multe. Da se poate pescui din barca shi e pitoresc, mai ales pe coada. Acolo le-am localizat noi atunci printre plaurii de pe coada lacului. Am prins la linguri diferite gipo shi berti 10-15g shi voblere salmo Minnow #7 SDR shi Slider 7 RPH. Fire intinse!!
Am ajuns intr-un final la chereusa si a fost totul ok, mai putin pesti care nu au raspuns deloc la insistentele noastre. Amprins cateva marlite si cam atat....
Locul este foarte frumos , este voie cu barca dar e destul de greu de pescuit din cauza celor la stationar, care nici ei nu prea prindeau nimic.
Voi mai reveni in toamna!
Locul este foarte frumos , este voie cu barca dar e destul de greu de pescuit din cauza celor la stationar, care nici ei nu prea prindeau nimic.
Voi mai reveni in toamna!
-
- utilizator constant
[quote="zander"]Salut, taxa este 300.000 lei pe 24 ore(eu am pescuit sambata de la ora 13 pana seara si dumineca de dimineata pana la 13) nu se taxeaza in plus pentru barca doar ca trebuie sa te duci cu barca de acasa.
Este un singur lac dar este frumos si curat!
Marius[/quote]
Ai prins ceva?
Este un singur lac dar este frumos si curat!
Marius[/quote]
Ai prins ceva?
Andrei