lacul cernica...a murit?
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
lacul cernica...a murit?
mai merge salau si stiuca pe cernica ca nu am mai uauzit mai nic de acest lac iar inainte era rupere...!!
da....pescari....
- exu...
- utilizator constant
Re: lacul cernica...a murit?
E secata...am fo' ieri p'acolo...a luat primaria bucurestiului balta si'i reface digu', dinspre dambovita...a scos vechiu' concesionar, tot ce misca, sau aproape...am prins o gramada de strapi cat pixu' si mai mari, pe varga, pe care i'am eliberat in vadu aneieddytare scrie:mai merge salau si stiuca pe cernica ca nu am mai uauzit mai nic de acest lac iar inainte era rupere...!!

ÃŽmi plac peştele...
- costica_fishing
- veteran
Io am mai vazut balta aia secata. Nu chiar "la blana". Nu se duce chiar tot pestele.
Iar vadul Anei este o balta care arata superb. Insa cred ca e cea mai curentata balta de pe o raza de 50 km in jurul Bucurestiului. Odata tinea somotei si salau la greu.
Primul meu salau l/am prins pe Vadul Anei (acu cred ca vreo 10 ani).
Iar vadul Anei este o balta care arata superb. Insa cred ca e cea mai curentata balta de pe o raza de 50 km in jurul Bucurestiului. Odata tinea somotei si salau la greu.
Primul meu salau l/am prins pe Vadul Anei (acu cred ca vreo 10 ani).
near the beer
Re: lacul cernica...a murit?
si la ce ai dat...?la lingurita o merge sau la un twister???
da....pescari....
- exu...
- utilizator constant
Cernica este secata , doar pe alocuri poti pescui, iar asta se'ntampla, doar mergand pe cocioc...apa este foarte mica, iar daca sunt zone mai adanci, n'ai cum sa ajungi, este mult noroi...de twisterit, n'am fo' pergatit, insa nu te poate inspira, ceea ce vezi acolo...plasele si gratarele, de la stavilar, nu mai exista, iar mare parte din peste, s'a dus pe canal, apoi in dambovita...eddytare scrie:si cat costa balta....trebuie sa ia barca...?la ce ai prins?
Nu se plateste taxa nimanui, acolo sunt doar cei care repara digu'...
ÃŽmi plac peştele...