Lacul Caldarusani
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Lacul Caldarusani
Am fost la Caldarusani sa pescuim la rapitor dar am aflat ca anul acesta pescuitul la rapitor...mai exact la toate speciile de rapitor existente este oprit.
-
- veteran
Re: Lacul Caldarusani
In perioada '86-2000 cat am locuit in Bucuresti a fost balta mea de suflet. Au fost ani cand prindeam stiuca mai bine ca in delta. Stii cine mai administreaza lacul si cat e taxa de pescuit?HORICA scrie:Am fost la Caldarusani sa pescuim la rapitor dar am aflat ca anul acesta pescuitul la rapitor...mai exact la toate speciile de rapitor existente este oprit.
"Cand vulturii sunt tacuti,papagalii incep sa trancaneasca"
-
- veteran
Pai si nu merge sa dam acolo ceva la paznici - tigari, bautura, vreo 20-30 de lei? E imposibil sa nu fie coruptibili, zau asa...dragos74 scrie:intradevar anul acesta lacul Caldarusani va fi inchis pt pescuitul la rapitori.....anul trecut a fost inchis la crap...
....se pare ca e foarte mult strapazan sub dimensiune iar stiuca a regresat destul de mult....
-
- veteran
- crystianoo
- veteran
mai baieti stati linistiti cu mita ca nu e loc,patronul lacului este tot Nelu Soagaru' acelasi patron ca si in cazul lacul Herastrau,anul trecut am pescuit de vreo 2-3 ori la somn pe caldarusani,taxa era 100 ron si aveai voie 10 kg fix,daca depaseai un kil-doua te puneau sa platesti diferenta cu 15 ron/kg si nu se uitau la 2-3 sute de mii,dispareau in noapte si cand nu te asteptai apareau langa tine din intuneric,te si speriai
sunt platiti foarte bine si nu se indoie deloc,cel putin la mine nu a tinut...

sunt platiti foarte bine si nu se indoie deloc,cel putin la mine nu a tinut...
-
- veteran
Cea de a doua se numeste Valea Vlasiei. Are stiuca in ea, nu foarte multa, dar in limita bunului simt (ai sanse reale de a prinde ceva). Taxa este de 20 lei + 30 lei barca. Se pescuieste numai dupa rapitor si numai din barca. Nu se pescuieste la viu. Nu sunt restrictii impuse de regulament privitor la marimea minima a stiucii si nici la cantitate... ramanand la alegerea pescarului daca si ce anume duce acasa. In general in balta este mult bradis care ingreuneaza foarte mult pescuitul cu artificiale, dar cunoscatorii se descurca. Pentru sezonul cald (cand bradisul este pana in suprafata) popperul este o naluca ce nu trebuie lasata acasa.
Se pot face rezervari la barca sunand la tel. 0788238037 IONICA (administrator).
Asta-i aproape tot ce cunosc despre aceasta balta.
Se pot face rezervari la barca sunand la tel. 0788238037 IONICA (administrator).
Asta-i aproape tot ce cunosc despre aceasta balta.
-
- veteran