Lacul Bicaz ( conditii de pescuit )
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Lacul Bicaz ( conditii de pescuit )
In ce conditii se poate pescui legal pe lac la Bicaz?
Ma refer la pescuitul sportiv, din barca.
Barca trebuie neaparat sa fie inmatriculata? ( am o barca gonflabila, 2,5m lungime).
Barca trebuie neaparat sa fie inmatriculata? ( am o barca gonflabila, 2,5m lungime).
- Lostrita
- utilizator constant
Intra aici http://www.fisherman.ro/ adminul o sa ti raspunda la intrebare. 

Re: Lacul Bicaz ( conditii de pescuit )
ringogabi scrie:In ce conditii se poate pescui legal pe lac la Bicaz?
Gabi, din ce stiu eu permisul de pescuit e suficient.
barcile la dimensiunea asta nu se inmatriculeaza.
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team
East Spinning Team
E valabil permisul de la Prieteni Pescari?
In fiecare an an aud tot felul de variante:
Anul trecut cica era un tip care taxa cu 10lei ziua. Alt pescar mi-a zis ca daca nu ai barca inmatriculata (indiferent de lungime) risti sa ei amenda.
Alt pescar zicea ca se plateste taxa de pescuit in port. Altcineva mi-a zis ca e valabil numai permisul de la Ajvps.
In fiecare an an aud tot felul de variante:
Anul trecut cica era un tip care taxa cu 10lei ziua. Alt pescar mi-a zis ca daca nu ai barca inmatriculata (indiferent de lungime) risti sa ei amenda.
Alt pescar zicea ca se plateste taxa de pescuit in port. Altcineva mi-a zis ca e valabil numai permisul de la Ajvps.

Legile Romaniei si interpretarile ei sunt niste subiecte extrem de complicate. poate te ajuta un avocat ca eu chiar nu stiu sa-ti raspund.ringogabi scrie:E valabil permisul de la Prieteni Pescari?
Daca as fi eu as merge linistit cu permisul de la pp, sa-l vad io p-ala de ma amendeaza.

"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team
East Spinning Team
Nu l-ai gasit pentru ca in harti apare sub numele de lacul Izvorul Muntelui. Cei mai "batrini", poate si altii, il cunosc sub numele de Bicaz. Este situat linga localitatea Bicaz, pe cursul riului Bistritza. Este lac de acumulare barajul Bicaz fiind ridicat in anii"puterii populare", primul de acest tip, daca nu ma insel, in tara noastra.