Lacul Balindru, jud.Valcea
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
- vanatoruldepesti
- veteran
Lacul Balindru, jud.Valcea
Lacul Balindru din jud.Valcea se afla pe Valea Lotrului si se ajunge la el din statiunea Voineasa. Imediat ce se termina statiunea, nu faceti stanga spre Vidra, ci mergeti inainte, pe un drum destul de rau, prin Capra Foii. Cine poate sa dea cateva informatii REALE despre pescuitul in acest lac, sa posteze aici. Am pescuit de doua ori in Balindru, dar nu am prins nimic. In mod normal, ar trebui sa fie pastrav de lac, indigen si curcubeu. Pentru ca pe Lotru mai exista si clean, in ciuda tuturor "curentarilor" si prostovoalelor, ma gandesc ca s-ar putea sa fie si in Balindru. Oricum, zona este extraordinara!
- vanatoruldepesti
- veteran
cum a fost?nu mai e ?dar peste mai tine?vanatoruldepesti scrie:Mai sunt cca 10km, dar nu poti rata Balindrul. Ca sa poti continua drumul spre Vidra trebuie sa treci pe podul ce traverseaza barajul. Nu pot sa-ti spun exact cati km sunt pentru ca am mers foarte incet cu masina. Balindrul a fost odata celebru pentru exemplarele de clean.
- vanatoruldepesti
- veteran
- petre - BerTi
- utilizator constant
- petre - BerTi
- utilizator constant
- vanatoruldepesti
- veteran
Asa cum am scris mai sus, am pescuit pe Balindru de doua ori. Nu numai ca nu am prins nimic dar, in mod ciudat, lacul mi s-a parut fara viata si acest fapt este trist si anormal mai ales intr-o zona atat de frumoasa ca Valea Lotrului. Stiu de la padurari ca mergi impreuna cu Eugen si cu alti prieteni la Vidra si la Oasa si, la fel cum ai vazut si tu pe alte lacuri de munte, chiar daca nu reusesti sa prinzi pastravi sau cleni, acestia isi fac cunoscuta prezenta. Pe Balindru, in conditii de vreme excelente, oglinda lacului era inmarmurita. Oricum, refuz sa cred ca este chiar gol.
Daca o sa aflu ceva, promit sa te anunt si poate ne vedem acolo.
Daca o sa aflu ceva, promit sa te anunt si poate ne vedem acolo.
- johnnybravo
- Moderator
Re: Lacul Balindru, jud.Valcea
S-a mai intamplat ceva in ultimii 14ani pe lacul asta? 
O sa-mi petrec concediul o saptamana in zona lacurilor din Valcea si ma gandeam sa ajung si pe Balindru...

O sa-mi petrec concediul o saptamana in zona lacurilor din Valcea si ma gandeam sa ajung si pe Balindru...