Lac lebada,botosani
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Lac lebada,botosani
A pescuit cineva in el?Cica ar fi salau si somn..... 

-
- veteran
lac lebada botosani
Unde e lacul asta?In ce parte a Botosaniului?
Cred ca storm se refera la "bazinul" ala care a fost strand inainte (prin 93-95) si care acum a fost populat ( un pic impropriu spus avand in vedere dimensiunile lui) cu crap , somn mare. Se afla la iesirea spre Iasi pe partea dreapta. Am fost anul trecut de 2 ori si am luat crap de 2-3 kg. Prefer sa pescuiesc pe paraul de langa acel bazin...mai seamna a pescuit sportiv...
Cred ca pana in toamna cand se goleste bazinul pestii aia vor fi prinsi de cel puti 2-3 ori fiecare
.
Pescarii din bt ii spun "La lighean" deci....numele spune tot.
Daca in schimb te referi la lacul mare de la lebada (sau Rai cum se numea inainte) nu stiu de el nimic, atat doar ca de acum 7-8 ani, daca nu mai mult, nu sa mai pescuit pe el, si din cate am auzit a fost populat masiv. Am senzatia totusi ca atunci cand ii va da drumul propietarul la pescuit, taxa pe el va fi cat un drum pana in delta si inapoi
).
Cred ca pana in toamna cand se goleste bazinul pestii aia vor fi prinsi de cel puti 2-3 ori fiecare

Daca in schimb te referi la lacul mare de la lebada (sau Rai cum se numea inainte) nu stiu de el nimic, atat doar ca de acum 7-8 ani, daca nu mai mult, nu sa mai pescuit pe el, si din cate am auzit a fost populat masiv. Am senzatia totusi ca atunci cand ii va da drumul propietarul la pescuit, taxa pe el va fi cat un drum pana in delta si inapoi

-
- veteran
Multumesc nes!Poti sa-mi mai dai niste informatii despre iazurile de la Popeni si Nicseni.Eu sant din Bucecea si in concediu daca gasesc Siretul tulbure sa fac o caraseala pe un iaz.nes scrie:Cred ca storm se refera la "bazinul" ala care a fost strand inainte (prin 93-95) si care acum a fost populat ( un pic impropriu spus avand in vedere dimensiunile lui) cu crap , somn mare. Se afla la iesirea spre Iasi pe partea dreapta. Am fost anul trecut de 2 ori si am luat crap de 2-3 kg. Prefer sa pescuiesc pe paraul de langa acel bazin...mai seamna a pescuit sportiv...
Cred ca pana in toamna cand se goleste bazinul pestii aia vor fi prinsi de cel puti 2-3 ori fiecare.
Daca in schimb te referi la lacul mare de la lebada (sau Rai cum se numea inainte) nu stiu de el nimic, atat doar ca de acum 7-8 ani, daca nu mai mult, nu sa mai pescuit pe el, si din cate am auzit a fost populat masiv. Am senzatia totusi ca atunci cand ii va da drumul propietarul la pescuit, taxa pe el va fi cat un drum pana in delta si inapoi).