LA SNAGOV este somn ?????????

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

todi
veteran
veteran

Mesaj de todi » 06 Apr 2005, 14:57

si uite cum am lamurit problema omului:

nu este destul somn pe snagov ca sa'l prinzi sportiv :lol:

numai bine!

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 06 Apr 2005, 16:21

todi, apropos de ce ziceai, mi-e dor sa ne vedem la o barfa din barca intr-o noapte vantoasa de sfarsit de noiembrie, pe apa de 10 m si curent turbat :lol: :lol:

ce dreaq sa caut pe snagov, nu-mi place sa dau pe apa mica si calma, soare si pesti care dau ca prostii in orice
n-are haz
nu te lua dupa eugen, el nu prinde nici in acvarii la metro, oriunde se duce el nu e peste :lol:
tac-ul ala de care zicea cred ca era o piatra....

eugen
veteran
veteran

Mesaj de eugen » 06 Apr 2005, 17:35

razi tu razi, da' olteanu nu stie multe, asta ce vede la teveu zice ca-i pe bune. :)

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 06 Apr 2005, 18:55

cum a inghitit-o si paia ca fenwick-ul ala contrafacut pe care si l-a luat e super bat ?

revenind la snagov, eu azi mi-am ridicat pg-ul de la oltenita si o sa merg la dunare ( vara, dimineata sau seara cateva ore ) :lol:

todi
veteran
veteran

Mesaj de todi » 07 Apr 2005, 09:09

Huhuhuhuhu ma luati la misto a? eugen pe tine te inteleg si te iert :lol: :lol: :lol:

dane, o luna m'am intrebat ce'ati avut in cap de'ati stat in barca pe vremea aia.. si cand ma gandesc ca de 1 an ma chinui sa pricep de ce da salaul cand in plastice cand in viu :lol:

revenind la snagov, sambata ma duc la olt, sa nu va asteptati sa va sun :twisted:

Railor!

cristescu richard
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de cristescu richard » 18 Apr 2005, 13:46

Ieri am fost la Snagov,la inceputul lacului(com. Tincabesti),am prins un somotei de 1,5kg la shad 8cm.Captura a fost eliberata....... :D :D :D

MARINESCU ADY
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de MARINESCU ADY » 04 Mai 2005, 10:51

VA ROG SA MA LAMURITI SI PE MINE
AL CUI E LACUL SNAGOV :?:
SI CARE E TAXA??? NU MA FOST NICIODATA ACOLO -sper sa ma lamureasca cineva si pe mine pt ca in momentul asta nu am nici o idee de vreun loc pt a merge la pescuit.

eugen
veteran
veteran

Mesaj de eugen » 04 Mai 2005, 11:41

acum 3 ani am vrut sa fiu corect si sa-mi vizez permisul pt snagov. din pacate, la sediul avp bucuresti nu stia nimeni incotro sa ma indrume, desi este cel mai mare lac din zona. am aflat abia anul asta ca ar fi sub administratia primariei snagov.

nu am mai verificat informatia asta si nici nu ma mai intereseaza, atata timp cat aia deverseaza te miri ce acolo si inchid ochii la braconaj nu are sens. nu ai sa vezi nici un semn ca se intampla ceva benefic pentru fondul piscicol din balta asta si nici nu vei gasi macar un singur pescar pe acolo care sa pescuiasca legal.

daca mergi, nu cred ca te va intreba nimeni de sanatate. te sfatuiesc sa nu mergi in weekend decat daca suporti bine manelele, aglomeratie si aroma de mititei. nici macar din barca in mijlocul lacului nu poti sa ignori chestiunile astea.

have fun!

costica_fishing
veteran
veteran

Mesaj de costica_fishing » 04 Mai 2005, 12:36

Pe timp de vara, la Snagov merg de 2-3 ori pe saptamana, cam de pe la 8 seara!

baie!

Poate mai tarai si cate o lanseta pe viitor!
near the beer

eugen
veteran
veteran

Mesaj de eugen » 04 Mai 2005, 13:24

daca tot te duci, ti-as sugera sa iei batul de musca cu tine.

am fost de doua ori pana acum cu Codrut si de fiecare data am avut actiune non stop. dar sunt mici in zona unde am fost noi. ultima oara eu am luat unul singur la o uda si codrut unul cu o uscata, in cca 2 ore si dupa sute de atacuri, in special pe uscate.

nu e cine stie ce, dar e ok ca sa inveti sa muscaresti, tot e mai bine decat sa bagi casting pe gazon. la vara mai mult ca sigur or sa apara si rosioarele si obletii aia mari, plus biba, babusti si alte maruntisuri, numa' bune sa-ti faci mana.

Scrie răspuns