la salau pe mures
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
- MARIUS POPA
- veteran
la salau pe mures
spunetimi si mie va rog citeva metode de pescuit la salau cu pestisor viu! de regula pescuiesc pe rîul mures, in alba iulia. incerc sa adun cit mai multe informatii sapoi sa trag concluzii, va rog nu ocoliti subiectul meu.
L-ai "lamurit bustean"...ai vazut ca e la prima postare si ai si sarit la gatul lui in loc sa-l sfatuiesti.Era mai simplu daca ii ziceai pe ce topic trebuia sa posteze si eventual sa-i raspunzi la intrebare.sprosalmorapala scrie:nu ai pus unde trebe acest topic ! esti la rubrica Pescuit - Spinning!
Marius ,stai linistit ca pe forum sunt si pescari de treaba si vei primi raspunsul la intrebarea ta.Eu nu pescuiesc la pestisor si nu pot sa-ti dau sfaturi.Fi optimist...si daca chiar are asa mare importanta ,sa sti ca postarea trebuia pusa pe topicul"Pescuit stationar",dar cred ca, conteaza mai putin.Fir intins ! tuturor.

- MARIUS POPA
- veteran
eu incerc sa fac sa fie bine,iar daca gresesc sa mi se faca observatie ,iar daca sunt incepator sa mi se spuna.oricum mersi,o sa icerc sa trimit acolo intrebarile. astayi am ramas demagit de partida de pescuit.a batut rapitorul pe o balta in alba ,defapt o semibalta c are iesire la mures, si iam dat de toate, lingurite, rotative, voblere, shaduri, si nici nu o, pus gura macar. asta e, vam plictisit??