Te intrebasem daca esti dispus pentru o partida de pescuit impreuna. Locatia - undeva in Dobrogea.
Mai am ceva drumuri de facut spre Constanta si cred ca nu ar strica un ocol. Vad ca stii bine zona.
Ar fi super!
la pescuit in Dobrogea
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
- costica_fishing
- veteran
- Wavedancer
- veteran
- costica_fishing
- veteran
- Wavedancer
- veteran
as veni si eu o zi
ce fel de barca ai ? eu am o gonflabila cu motor electric, nu tine pt. deplasari mai lungi de 2-3 Km
poate remorcata de o barca cu motor pe benzina.....
si zici ca se poate pescui acolo ? eu auzisem prin Delta anul trecut ca primul ministru Nastase ar fi in spatele concesionarilor Razelm Sinoe, si ca pescuitul sportiv este strict interzis acolo...
vorbeau lipovenii.....
ce fel de barca ai ? eu am o gonflabila cu motor electric, nu tine pt. deplasari mai lungi de 2-3 Km
poate remorcata de o barca cu motor pe benzina.....
si zici ca se poate pescui acolo ? eu auzisem prin Delta anul trecut ca primul ministru Nastase ar fi in spatele concesionarilor Razelm Sinoe, si ca pescuitul sportiv este strict interzis acolo...
vorbeau lipovenii.....
- costica_fishing
- veteran
- Wavedancer
- veteran
Pt. Danr:
Un Progres 4 rusesc, din aluminiu, cu motor de 40HP. 4 oameni pescuiesc lejer la spinning sau 3 la stationar din ea, asa ca esti binevenit.
Pt Costica:
E intradevar "pe bune" atita vreme cit eu am permis de pescuit pt complexul Razelm-Sinoe, cumparat din Jurilovca in ianuarie (1.000.000/an). Am si fost acolo de 2 ori, inainte de prohibitie.
Un Progres 4 rusesc, din aluminiu, cu motor de 40HP. 4 oameni pescuiesc lejer la spinning sau 3 la stationar din ea, asa ca esti binevenit.
Pt Costica:
E intradevar "pe bune" atita vreme cit eu am permis de pescuit pt complexul Razelm-Sinoe, cumparat din Jurilovca in ianuarie (1.000.000/an). Am si fost acolo de 2 ori, inainte de prohibitie.