La Mihailesti -baraj Argeș -2018
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
La Mihailesti -baraj Argeș -2018
Se deschide pescuitul pe barajul Mihailesti , pescuitul din barca . Am înțeles ca va fi la fel ca pe Valea Argovei - taxa 100 lei , sâmbăta și duminica . Dacă mai am detalii , revin cu ele .
In acest moment doar asta știu și eu din surse 100% sigure .
Fire întinse !!!
In acest moment doar asta știu și eu din surse 100% sigure .
Fire întinse !!!
Re: La Mihailesti -baraj Argeș -2018
Dupa ce au plasuit de le-a sarit capacele acu dau drumul si la ceilalti, multumim de informatie( nu mai produce balta, si ce si au zis,hai sa dam drumul si la fraieri,poate se inteapa)
Dumnezeu a creat cerul si pamantul,restul e facut in China.
nu are nici o treaba plasuitul , ce pe Vale nu se baga plasele, in delta nu se baga plase , pe dunare , etc ; atat timp cat bagi plase cu dedicatie - gen ochiuri mari , anumite zone ,vizarea anumitor specii , etc, etc, etc.
din cauza plaselor nu se prinde peste pe Valea Argovei , pe Olt , etc .

din cauza plaselor nu se prinde peste pe Valea Argovei , pe Olt , etc .

Se abereaza la greu.
E peste pe mihailesti, mai mult ca pe vale. Si mult mai diversificat.
correct , dar nu este pentru oricine .
eu cred ca ar trebui sa ne bucuram enorm ca avem posibilitatea sa pescuim pe o asemenea minunatie de baraj , foarte bine pazit si manageriat .
Mai este de munca pentru administratie - executie si facilitare acces la apa pentru peridoc( rampa betonata si semnalizata ) , amenajare un loc de campare si stationare auto , etc. Dar cred cu tarie ca nu se sta degeaba , le von avea .

eu cred ca ar trebui sa ne bucuram enorm ca avem posibilitatea sa pescuim pe o asemenea minunatie de baraj , foarte bine pazit si manageriat .
Mai este de munca pentru administratie - executie si facilitare acces la apa pentru peridoc( rampa betonata si semnalizata ) , amenajare un loc de campare si stationare auto , etc. Dar cred cu tarie ca nu se sta degeaba , le von avea .
-
- utilizator constant
De unde stii?Biban scrie:Se abereaza la greu.
pai nu vezi ce nume are ?
stie el cine incearca sa-l arda prin apa pe acolo: stiuci , salai , somni , etc .
Mai glumim si noi , no offence ! ! !
are peste si mare si mult ,dar nu este deloc usor sa-i gasesti cusurul . tocmai asta este si placerea ,ai o gramada de structuri gen betoane , praguri din 3 in 7 m , gropi de la draga , apa mica de 1 m cu fel si fel de Copaci priponiti pe acolo , foste drumuri de asfalt si de piatra , etc, etc, etc . peste toate acestea indemanarea fiecarui pescar conteaza , sa ai un sonar bun , etc.
fire intinse !!!

Mai glumim si noi , no offence ! ! !
are peste si mare si mult ,dar nu este deloc usor sa-i gasesti cusurul . tocmai asta este si placerea ,ai o gramada de structuri gen betoane , praguri din 3 in 7 m , gropi de la draga , apa mica de 1 m cu fel si fel de Copaci priponiti pe acolo , foste drumuri de asfalt si de piatra , etc, etc, etc . peste toate acestea indemanarea fiecarui pescar conteaza , sa ai un sonar bun , etc.
fire intinse !!!

Mi a ghicit mama omida.adrianc scrie:De unde stii?Biban scrie:Se abereaza la greu.
Au barci de inchiriat ?
Un numar de contact ?
Un numar de contact ?
Nu e nimic oficial, deocamdata.