La copca zona Cluj
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
La copca zona Cluj
Ultimele zile friguroase sigur au facut gheata groasa pe lacurile din zona Clujului si ma bate gandul sa ma duc sambata la o copca.Cum nu sunt clujean autentic as avea rugamintea sa-mi indicati o balta unde sa nu merg sa inghet degeaba.Nu pot duce decat ceai cald ca is cu covrigu 

Re: La copca zona Cluj
as merge mai bine pe somes in locul tau macar nu e inghetat si te si misti (nu ingheti degeaba - faci miscare
) mai ai si surprize , apropo de copca in zona cluj am auzit asa :
-taga slab si mici si putini nu e de mirare
- lacul de la ciurila (Sotelecan) - pastrav la copca se prinde (nu stiu taxe cat si cum)
-rediu - babusca mica si putina
- somes - pana la gherla (clujean) - sunt zile in care se prinde (doar la pluta) si zile in care nimic
cam asta stiu eu
astept si eu de la restul sa dea din casa daca VREAU ca stiu ca sunt destui.

-taga slab si mici si putini nu e de mirare
- lacul de la ciurila (Sotelecan) - pastrav la copca se prinde (nu stiu taxe cat si cum)
-rediu - babusca mica si putina
- somes - pana la gherla (clujean) - sunt zile in care se prinde (doar la pluta) si zile in care nimic
cam asta stiu eu
astept si eu de la restul sa dea din casa daca VREAU ca stiu ca sunt destui.

Re: La copca zona Cluj
Multumesc de pontul cu Ciurila,am fost azi pe la pastravul si mi-au zis si ei de Lacul lui Sotelecan,nu am gasit niciun numar de telefon sa-i contactez dar inca mai caut.Am sunat la Sacalaia si acolo au cerut 40 lei chiar si la copca,chiar vroiam sa-mi reinoiesc pesrmisul la AJPS Cluj dar cu ocazia asta m-am convins ca nu mai merita ca nu au grija deloc de sacalaia dupa cu vad ca vorbeste lumea.!
As fi foarte recunoascator daca cineva care are numar de telefon de la "lacul Sotelecan" sa mi-l transmita.
As fi foarte recunoascator daca cineva care are numar de telefon de la "lacul Sotelecan" sa mi-l transmita.