contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
daspinningmaster
- utilizator constant

-
Salutare, stie cineva daca se prinde ceva in portiunea asta de rau? Eu l-am vazut sambata pentru prima data si mi-a placut enorm, sunt niste locuri fantastice. In unele locuri am vazut si cracane de stationar deci probabil ceva mai inoata in raul asta

.
Multumesc.
Fire zmucite!
-
kentanu
- utilizator nou

Intre Tg-Jiu si Bumbesti-Jiu se prinde bine clean,cu momeala broscuta,probabil merg si alte momeli naturale,de-asemenea se mai ia si mreana.Montura trebuie sa fie cu plumb culisant,se lanseaza aproape de mal.Clean poti prinde si cu voblere sau rotative,cand e apa mai scazuta,dar gasesti greu locuri de lansat,din cauza vegetatiei dese.
Pe defileu se prinde si pastrav,care coboara rar spre Tg-Jiu.
In amonte,spre Petrosani,nu cunosc situatia.
-
paul
- Moderator

-
Spre Petrila se prindea destul de bine clean, mreana si pastrav... Asta acum cativa ani buni.
-
daspinningmaster
- utilizator constant

-
ma bucur sa aud ce imi spuneti voi; ma temeam sa nu fie prea multa poluare in zona.
E clar, la urmatorul drum spre Timisoara trebuie sa iau lanseta si nalucile cu mine. Eu am vazut destule locuri unde se poate lansa, e adevarat ca majoritatea sund destul de greu accesible, dar cu un pic de alpinism.... orcine poate reusi

Fire zmucite!
-
sapsiluap
- utilizator constant

Salut...
Pe Jiu in sus de Lupeni , Uricani se prinde foarte bine pastrav , clean si lipan . in jos d petrosani spre Tg JIu se prinde , clean , mreana
cine e interesat d o partida d pescuit p jiu in jurul orasului Petrosani ma poate contacta! Paul Ispas
numai bine ...
-
Cati
- senior

-
daspinningmaster scrie:ma bucur sa aud ce imi spuneti voi; ma temeam sa nu fie prea multa poluare in zona.

Poluare nu mai este , s-au inchis UPCVJ-urile ; se mai tulbura uneori apa numai de la cei care lucreaza la amenajarea drumului . Daca dai la momeala vie, nu-ti trebuie neaparat broscute , oricum nu mai gasesti ; incearca la cosas s-au greiere , merge foarte bine . Mai bine decat momeala vie merge rotativa , voblerul si oscilanta micuta , ai sanse "sa dai" in clean demn de toata admiratia ...

Indicat este sa treci pe celalalt mal , este mult mai accesibil ptr. spinn ...
-
daspinningmaster
- utilizator constant

-
@Cati Mersi mult, la artificiale ma gandeam si eu cand am vazut Jiul. Si akum ma zgari pe fata ca nu mi-am luat lanseta la mine. Am observat si eu ca malul fara sosea este mai usor de batut pe distante mai mari. Sper sa mai am drum in acea zona ca tare vreau sa incerc.
Ura!
Fire zmucite!
-
storm fish
- veteran

eu am prins cleni mari in zona lainici inainte sa se strice vremea..si chiar un pastrav aprx de 1kg...mepps....strike pro pigmy...si mfr-sunt cele mai bune artificiale pe apele ale..lucru testat pe percursul ultimilor 3 ani
pescuiesc aproape saptamanal acolo

la fiecare sedinta de pescuit invat cate ceva.....