Multumesc.
Jiul intre Tg Jiu si Petrosani
Moderatori: Adelin, johnnybravo, tudor, Moderatori
- daspinningmaster
- utilizator constant

Jiul intre Tg Jiu si Petrosani
Salutare, stie cineva daca se prinde ceva in portiunea asta de rau? Eu l-am vazut sambata pentru prima data si mi-a placut enorm, sunt niste locuri fantastice. In unele locuri am vazut si cracane de stationar deci probabil ceva mai inoata in raul asta
.
Multumesc.
Multumesc.
Fire zmucite!
Intre Tg-Jiu si Bumbesti-Jiu se prinde bine clean,cu momeala broscuta,probabil merg si alte momeli naturale,de-asemenea se mai ia si mreana.Montura trebuie sa fie cu plumb culisant,se lanseaza aproape de mal.Clean poti prinde si cu voblere sau rotative,cand e apa mai scazuta,dar gasesti greu locuri de lansat,din cauza vegetatiei dese.
Pe defileu se prinde si pastrav,care coboara rar spre Tg-Jiu.
In amonte,spre Petrosani,nu cunosc situatia.
Pe defileu se prinde si pastrav,care coboara rar spre Tg-Jiu.
In amonte,spre Petrosani,nu cunosc situatia.
- daspinningmaster
- utilizator constant

ma bucur sa aud ce imi spuneti voi; ma temeam sa nu fie prea multa poluare in zona.
E clar, la urmatorul drum spre Timisoara trebuie sa iau lanseta si nalucile cu mine. Eu am vazut destule locuri unde se poate lansa, e adevarat ca majoritatea sund destul de greu accesible, dar cu un pic de alpinism.... orcine poate reusi
E clar, la urmatorul drum spre Timisoara trebuie sa iau lanseta si nalucile cu mine. Eu am vazut destule locuri unde se poate lansa, e adevarat ca majoritatea sund destul de greu accesible, dar cu un pic de alpinism.... orcine poate reusi
Fire zmucite!
Poluare nu mai este , s-au inchis UPCVJ-urile ; se mai tulbura uneori apa numai de la cei care lucreaza la amenajarea drumului . Daca dai la momeala vie, nu-ti trebuie neaparat broscute , oricum nu mai gasesti ; incearca la cosas s-au greiere , merge foarte bine . Mai bine decat momeala vie merge rotativa , voblerul si oscilanta micuta , ai sanse "sa dai" in clean demn de toata admiratia ...daspinningmaster scrie:ma bucur sa aud ce imi spuneti voi; ma temeam sa nu fie prea multa poluare in zona.
- daspinningmaster
- utilizator constant

- storm fish
- veteran

eu am prins cleni mari in zona lainici inainte sa se strice vremea..si chiar un pastrav aprx de 1kg...mepps....strike pro pigmy...si mfr-sunt cele mai bune artificiale pe apele ale..lucru testat pe percursul ultimilor 3 ani
pescuiesc aproape saptamanal acolo
pescuiesc aproape saptamanal acolo
la fiecare sedinta de pescuit invat cate ceva.....