intrebari taxe
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
- utilizator nou
intrebari taxe
Stiti cumva care vor fi taxele pt baltile din jurul Bucurestiului in 2006? Se tot scrie prin reviste de un nou tip de permis pt pescari. Stie cineva de asa ceva sau e o cacealma? Multumesc pt raspuns.
Frate, nu te alarma ca nu ai mereu permis. Merge si la mica intelegere cu nenea paznicul, ca are si el fata de maritat si baieti de dat la facultate. Ce, eu dau pe Mihailesti vreo 400.000 cat e taxa? Ma stie unul din baieti si ii dau lui 150.000, stau cat dureaza tura lui si nici capul nu ma doare. Curaj si capul sus!
Pai n-ai loc fiindca dai cu prea multe lansete. Normal ca faci un eventai care se suprapune peste firele altora si nu toti sunt asa amabili ca mine. Odata dadeam pe Mihailesti cu 3 lansete si intre primele 2 lasasem un spatiu de 1.5 m. Vine un localnic mai cu aspect de tractorist si ma anunta calm ca isi pune si el o scula intre ale mele ptr ca stie ca ar fi un gropan in fata! L-am injurat in gand dar m-am purtat ca un gentleman....desi fierbeam.
Am visat azi nopate ca toti padurarii de la Romsilva erau in greva, atacau guvernul la Buc ca minerii in 90, si eu intre timp luam trenul si fugeam la pastrav pe raurile fara paza....ce pacat ca m-am trezit!
Am visat azi nopate ca toti padurarii de la Romsilva erau in greva, atacau guvernul la Buc ca minerii in 90, si eu intre timp luam trenul si fugeam la pastrav pe raurile fara paza....ce pacat ca m-am trezit!