intrebari taxe

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
adi ghinea
utilizator nou
utilizator nou

intrebari taxe

Mesaj de adi ghinea » 09 Feb 2006, 19:53

Stiti cumva care vor fi taxele pt baltile din jurul Bucurestiului in 2006? Se tot scrie prin reviste de un nou tip de permis pt pescari. Stie cineva de asa ceva sau e o cacealma? Multumesc pt raspuns.

Serbanel

Mesaj de Serbanel » 17 Mar 2006, 13:42

Frate, nu te alarma ca nu ai mereu permis. Merge si la mica intelegere cu nenea paznicul, ca are si el fata de maritat si baieti de dat la facultate. Ce, eu dau pe Mihailesti vreo 400.000 cat e taxa? Ma stie unul din baieti si ii dau lui 150.000, stau cat dureaza tura lui si nici capul nu ma doare. Curaj si capul sus!

todi
veteran
veteran

Mesaj de todi » 17 Mar 2006, 13:45

:lol: ce simpatic e gagiul :D

Serbanel

Mesaj de Serbanel » 17 Mar 2006, 14:16

Lumea pescuitului in Valahia de azi, in anul de gratie 2006, e o adevarata jungla unde monstrii cei mari nu sunt cei din apa ci cei de pe mal - paznici, administratori, sutzti de scule etc. Trebuie sa fiti si voi mai macchiavelici ca altfel va fad curcile.

fishi
veteran
veteran

Mesaj de fishi » 17 Mar 2006, 14:23

todi scrie::lol: ce simpatic e gagiul :D

Daaaa ,te lasa nervii de simpatic ce este.

Serbanel

Mesaj de Serbanel » 17 Mar 2006, 14:26

O categorie aparte sunt carcotasii, cei care dau si ei din gura ca sa treaca vremea! Banuiesc ca zgomotul produs de ei ne alunga pestii de langa mal. Keep going, my friend, the water is yours...

fishi
veteran
veteran

Mesaj de fishi » 17 Mar 2006, 14:28

Da,dar nu am loc de braconieri!

Serbanel

Mesaj de Serbanel » 17 Mar 2006, 14:34

Pai n-ai loc fiindca dai cu prea multe lansete. Normal ca faci un eventai care se suprapune peste firele altora si nu toti sunt asa amabili ca mine. Odata dadeam pe Mihailesti cu 3 lansete si intre primele 2 lasasem un spatiu de 1.5 m. Vine un localnic mai cu aspect de tractorist si ma anunta calm ca isi pune si el o scula intre ale mele ptr ca stie ca ar fi un gropan in fata! L-am injurat in gand dar m-am purtat ca un gentleman....desi fierbeam.
Am visat azi nopate ca toti padurarii de la Romsilva erau in greva, atacau guvernul la Buc ca minerii in 90, si eu intre timp luam trenul si fugeam la pastrav pe raurile fara paza....ce pacat ca m-am trezit!

Scrie răspuns