in aval de Calarasi
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
in aval de Calarasi
va salut, deschid topicul acesta pentru cei care pescuiesc in zona de la Chiciu si inspre Cernavoda, sunt multe locuri exceptionale, dar cotele schimba intru catva optiunile. as vrea sa impartasim aici eventualele rezultate, precum si evolutia zonei - suntem intr-o perioada in care ar trebui, cu o localizare corecta, sa avem rezultate notabile...
Salutare!
Intradevar, sunt locuri exceptionale de la gura Borcei spre Cernavoda, insa in afara de cotele ridicate, un alt factor care inflenteaza pescuitul in acele locuri este factorul uman, in sensul ca se braconeaza electric la greu pe zona asta, capturile sunt tot mai rare, iar in curand vom merge doar in excursie in zonele astea...
Din pacate iti pot spune ca partidele mele de pescuit au fost din ce in ce mai slabe in ultimii 5 ani sa zic, iar capturile notabile de care am auzit le poti numara pe degete...
Numai bine!
Intradevar, sunt locuri exceptionale de la gura Borcei spre Cernavoda, insa in afara de cotele ridicate, un alt factor care inflenteaza pescuitul in acele locuri este factorul uman, in sensul ca se braconeaza electric la greu pe zona asta, capturile sunt tot mai rare, iar in curand vom merge doar in excursie in zonele astea...
Din pacate iti pot spune ca partidele mele de pescuit au fost din ce in ce mai slabe in ultimii 5 ani sa zic, iar capturile notabile de care am auzit le poti numara pe degete...
Numai bine!
Re: in aval de Calarasi
Cugetarea asta pe cat de e de adevarata pe atat e de grea...pescarel scrie: suntem intr-o perioada in care ar trebui, cu o localizare corecta, sa avem rezultate notabile...
localizare...
Ies duminica pe Borcea undeva unde sper sa-l localizez... dar sunt constient ca pentru un salau/somn va trebui sa am bulan serios

pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...
-
- utilizator constant
de ce ar trebui o doza mai mare de curaj pt a pescui cu jig de 80g?
daca numai asa se poate tine fundul apei in zona respectiva,cu 70-80 g,pt a pescui corect ai nevoie de curaj?
Ovidiu,pescuieste corect,inspirat,si ce-i drept are si bulan...dar in primul rand inspirata de a pescui intr-un loc unde nimeni niciodata nu s-ar gandi sa arunce undita respectiv jigu
daca numai asa se poate tine fundul apei in zona respectiva,cu 70-80 g,pt a pescui corect ai nevoie de curaj?
Ovidiu,pescuieste corect,inspirat,si ce-i drept are si bulan...dar in primul rand inspirata de a pescui intr-un loc unde nimeni niciodata nu s-ar gandi sa arunce undita respectiv jigu
nu ca e interesant si incurajator; atatea opinii optimiste si datatoare de aripi, tnx baieti
...
dar... nu sunt nici batman nici superman sunt doar un tip incapatanat... duminica cand voi fi in culmea depresiei o sa va sun pe cativa dintre voi sa ma incurajati
sa dea naiba sa nu aveti niste cuvinte la voi, ca eu cu siguranta pana la ora aia voi fi incercat toate jigurile de la 15 la 80g si plastice de la 7,5 la 15cm... pe ape de la 1 la 15m
oricum povestesc ce am facut

dar... nu sunt nici batman nici superman sunt doar un tip incapatanat... duminica cand voi fi in culmea depresiei o sa va sun pe cativa dintre voi sa ma incurajati

oricum povestesc ce am facut

pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...
-
- veteran
Ne dai voie sa iti uram succes maine?ovidiu scrie:nu ca e interesant si incurajator; atatea opinii optimiste si datatoare de aripi, tnx baieti...
dar... nu sunt nici batman nici superman sunt doar un tip incapatanat... duminica cand voi fi in culmea depresiei o sa va sun pe cativa dintre voi sa ma incurajatisa dea naiba sa nu aveti niste cuvinte la voi, ca eu cu siguranta pana la ora aia voi fi incercat toate jigurile de la 15 la 80g si plastice de la 7,5 la 15cm... pe ape de la 1 la 15m
oricum povestesc ce am facut![]()