Igris-pe Mures

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Adi_
veteran
veteran

Igris-pe Mures

Mesaj de Adi_ » 06 Oct 2004, 10:53

A fost cineva la pescuit in aceasta zona? Ma adresez in special celor din zona Timisoara-Arad.
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski

Borealis Fly
veteran
veteran

Mesaj de Borealis Fly » 06 Oct 2004, 14:47

@ adilucu:

Eu copilarit pe Mures de Savarsin la Nadlac dar nu am auzit de Igris.
Plaseaza zona in apropierea unei localitati mai cunoscute. Vezi harta judetului aici pe site. :)
Fir intins!
Borealis F

Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 07 Oct 2004, 14:08

Este in jud. Timis. Pe harta de pe site nu apare, dar am sa incerc sa-l localizez.
Este intre Sannicolau Mare si Perian chiar la limita de sus a judetului (vezi harta)
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski

Borealis Fly
veteran
veteran

Mesaj de Borealis Fly » 07 Oct 2004, 14:17

Nu stiu nu cunosc localitatea Igris. Dar sunt sigur ca pe Mures fiind s-ar putea sa o cunosc. Am batut zona respectiva inainte ca tu probabil sa fi fost nascut. :) :lol:

Intre Periam si Munor am pescuit mult. La Munor aveam rude pe vremuri si mergeam in vacanta 2-3 spatamani la ele. La Munor sunt cati-va km pana la Mures pe acre ii bateam cu piciorul sau cu bicicleta. Doar ac sa prind niste scrumbii - Tisaii ... asa ii stiam si sabita frumoasa. Aveam un cioali bagat din prima zi de la sosire si se strangeau ceva pesti la el. :lol:

Dar acre era intrebarea de fapt? Vrei sa mergi sa pescuiesti in zona?
Fir intins!
Borealis F

Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 08 Oct 2004, 07:39

Da, vroiam sa merg la Igris si ma gandeam sa adun niste informstii.
Tot ce stiu pana acum e ca sa prins cega la rama acolo. :cry: in rest...nimik

bogdank
veteran
veteran

Mesaj de bogdank » 14 Oct 2004, 08:05

De abia acum am observat topicul.
Am fost la Igris, zona e superba. Am vazut prinsi salai, somn, mreana, cega /ultimele doua la larve de efemeride/. La nici 200 m aval de locul pe unde treci digul /"dilma"/ ca sa ajungi la apa, e o bucata de mal cu anrocament si apa adinca.
Cit ar fi de frumos acolo, sunt locuri la fel de bune pe Mures si mai aproape de Timisoara.

Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 14 Oct 2004, 08:56

@bogdank
Da-mi te rog niste exemple de locuri bune pe Mures. Eu pe Mures nu am pescuit decat la Arad, in amonte de podul de pe centura.

bogdank
veteran
veteran

Mesaj de bogdank » 14 Oct 2004, 10:35

Presupun ca te referi la rapitori :wink:
Pe Mures este mult somn si ma duc cu predilectie pentru el. Pentru salau prefer Dunarea, mai rar Timisul.
Pe Mures multa vreme am mers la Mindruloc, dar anul asta n-am prins decit unul. S-a raspindit vestea ca am prins (anul trecut, impreuna cu 2 prieteni, vreo 10 bucati intre 3-12 kg) si s-a aglomerat tare locul.
Amonte de Lipova sunt multe locuri "bune", de la Ususau-Chelmac pina la Tzela.

Scrie răspuns