Iesire noua: Chiroiu 4
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Iesire noua: Chiroiu 4
mi se aburise si obiectivul de draci
data viitoare plecam dupa ce prind primul peste

data viitoare plecam dupa ce prind primul peste

Bravo, fain! 

alex,cum vroiai sa pleci daca laurentiu venise cu masina... 

-
- utilizator nou
Incepand de marti 4 noiembrie apa din Chiroiu 4 va fi scazuta pentru a permite celui din amonte recoltarea pestelui.
Am luat toate masurile astfel incat la sfarsitul saptamanii sa inceapa reumplerea baltii si revenirea la nivelul normal in cel mai scurt timp.
Am luat toate masurile astfel incat la sfarsitul saptamanii sa inceapa reumplerea baltii si revenirea la nivelul normal in cel mai scurt timp.
Apreciem..
la cum se prezentase treaba pana la pranz, aveam toate sansele sa il convingadrian99 scrie:alex,cum vroiai sa pleci daca laurentiu venise cu masina...

am incercat chiar si cu cantarul sa ii denaturez rezultatul, dar nu am reusit.
ce e mai caterinca e ca a prins chiar cand facea nu stiu ce demonstratie unui coleg de pe balta despre cum inoata guma.
N-aveai nicio sansa..TheFly scrie:la cum se prezentase treaba pana la pranz, aveam toate sansele sa il conving :))adrian99 scrie:alex,cum vroiai sa pleci daca laurentiu venise cu masina... :D
'Gogol scrie:N-aveai nicio sansa..TheFly scrie:la cum se prezentase treaba pana la pranz, aveam toate sansele sa il convingadrian99 scrie:alex,cum vroiai sa pleci daca laurentiu venise cu masina...)
Tz, e tanar si nelinstit!

regula de aur:ataca atunci cand nu esti pregatit