Iar LIVADA, iar somni!

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
ovidiu
veteran
veteran

Iar LIVADA, iar somni!

Mesaj de ovidiu » 15 Feb 2008, 08:51

Azi dimineata am vazut stirile protv cu niste pescari ce s-au chinuit muncit,...cum vrei voi sa ziceti...3 ore sa scopata un somn (50kg) urias....urias de tot...ENORM!!!

eee sincer sa spun ma bucur ca acolo se prind somni (cate 422buc/zi)uriasi...enormi....niste bestii ce mai...
un lucru ma nemultumeste: de ce la noi plus/minus 200km de bucuresti lacurile sunt INGHETATE? iar acolo (Bihor) sunt DEZGHETATE? Ha???

de ce tre sa omor telefonul pe la administratorii de lacuri: nu va suparati, dar nu s-a dezghetat? ca as vrea sa va prind si eu salaii... 'r'a-ti ai naibii....

Noroc ca uichendul asta ma duc la o inmormantare..si nu-mi va parea rau ca nu ma duc la pescuit...plus ca "Busu" anunta valuri de frig polare..cu pinguini pe creasta timp de 3 zile :D

din pacate la ora asta inca nu e disponibil linku pe protv.
pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...

tali
veteran
veteran

Mesaj de tali » 15 Feb 2008, 09:19

un lucru ma nemultumeste: de ce la noi plus/minus 200km de bucuresti lacurile sunt INGHETATE? iar acolo (Bihor) sunt DEZGHETATE? Ha???
vremea in vest a fost intotdeauna mai cu mot :lol: acuma serios vb acolo intotdeauna a fost mai bine dpdv meteorologic atat vara cat si iarna. Noi astia din sud cred ca mai asteptam vreo 2-3 sapt pana sa incepem balul

adi777
veteran
veteran

Mesaj de adi777 » 15 Feb 2008, 10:14

TEAM ATOM

_Sanya
veteran
veteran

Mesaj de _Sanya » 15 Feb 2008, 10:30

adi cu poppere n-ati incercat ?

shootgun
veteran
veteran

Mesaj de shootgun » 15 Feb 2008, 10:50

tali scrie:
vremea in vest a fost intotdeauna mai cu mot :lol: acuma serios vb acolo intotdeauna a fost mai bine dpdv meteorologic atat vara cat si iarna. Noi astia din sud cred ca mai asteptam vreo 2-3 sapt pana sa incepem balul
Pana si noi, in centrul tarii, intre munti, avem Oltul dezghetat... :lol: Dar cand vine vorba despre balti, cred ca noi mai pescuim in aprilie-mai.... :roll:

ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu » 15 Feb 2008, 11:30

E nasol aici , in sud, balti dezghetate partial...si numai in locuri cu apa de 1m , unde nu sta o broasca...pe frigul asta; ratzele alea psihopate ce mai stau pe apa.
nici nu poti da acum cu jiguri grele... pandesc vreo 3-4 balti de o luna...s-au dezghetat cate 50-100m, asa cat sa te oftici... nici macar nu s-au dezghetat peste gropile cu salai.

mai asteptam...

si cand am vazt dimineata pe protv...balta aia lichida toata... mi-a venit rau. somnii? nici nu-mi pasa, mie-mi pasa de apa lichida.
pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 15 Feb 2008, 11:56

Cu permisiunea lui ovidiu, inchid topicul asta.
Deci esti de acord, nu? :lol:
Continuati aici:
http://www.rapitori.ro/forum/viewtopic.php?t=5902

Închis