Herculane

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

luci_t
veteran
veteran

Herculane

Mesaj de luci_t » 18 Apr 2007, 21:18

La inceputul lunii mai o sa merg pt cateva zile la herculane (in luna de miere :lol: :lol: :lol: ).
Stie cineva ceva locuri de pescuit in zona? De cerna stiu, dar nu stiu daca este considerata apa de munte sau nu... Puteti sa-mi dati va rog cateva detalii?
Multumesc

mini_mic
veteran
veteran

Mesaj de mini_mic » 18 Apr 2007, 21:22

oricum nu prinzi decat mase plastice si alte gunoaie pe Cerna ! am fost eu de Paste si e la fel de murdara ca in anii trecuti poate mai rau :|. e unde un baraj spre 7 izvoare ....acolo ar fi ceva pestisori ( 100g maxim :P)
Obiectiv: 8,1 kg !

luci_t
veteran
veteran

Mesaj de luci_t » 18 Apr 2007, 21:28

nu am mai fost la herculane de multi ani (cred ca vreo 10), dar speram sa fie si ceva posibilitati de a pescui in zona, in conditii normale.
Ca in materie de locuri de cazare am auzit tare multe laude :D

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 18 Apr 2007, 22:13

nush cum e cu Herculanele dar hai "CASA DE PIATRA" :wink: si un pres de KKT la intrare sa calci pe el cand meri la cheste :lol:

johnnybravo
Moderator
Moderator

Mesaj de johnnybravo » 18 Apr 2007, 22:35

locuri sunt destule, de la hotel roman in sus spre 7 izvoare, apoi dincolo de baraj, teoretic iti trebuie autorizatie de la ocolul silvic, plata pe zi.

luci_t
veteran
veteran

Mesaj de luci_t » 18 Apr 2007, 22:51

pikeman scrie:nush cum e cu Herculanele dar hai "CASA DE PIATRA" :wink: si un pres de KKT la intrare sa calci pe el cand meri la cheste :lol:
mare multamita de urari, dar la noi mai e o vorba: casa de k...t sa nu-si baje nime nasu-n ea; sa vezi atunci noroc la cheste :lol: :lol:
@johnny
daca sunt locuri de pescuit ma intereseaza ca autorizatia de la ocolul silvic nu ar trebui sa fie o problema :D
stii cumva si ce pesti sunt in zona? Pastravul e pt mine o noutate, in zona mea e motiv de bucurie cand vad unul-doi si aia destu de departe in munte

johnnybravo
Moderator
Moderator

Mesaj de johnnybravo » 18 Apr 2007, 23:16

la spin poti lua clean si pastrav, personal am prins pastrav un pic mai sus de zona de campare de langa 7 izvoare

luci_t
veteran
veteran

Mesaj de luci_t » 19 Apr 2007, 06:41

astept cu nerabdare sa ajung acolo, mai ales ca nu o sa mai am timp de pescuit pana atunci... si daca mai sunt si ceva pestisori, negocierile duse nu sunt in van.
la 1mai se deschide pescuitul la pastrav???

mihaimircea
veteran
veteran

Mesaj de mihaimircea » 19 Apr 2007, 22:15

Nenea, in luna de miere pescuiesti altfel decat in mod normal. E un fel de spinning cu rama ca sa ma exprim plastic. Si merge si pe malul apei dar iti trebuie loc bun. Locuri bune ar mai fi: fotoliu, sifonier (in si pe), chiuveta, covor, fereastra, pajiste, lift, casa scarilor, acoperis, tren etc. Lasa-ti lanseta acasa, ia-ti doar scula din dotare. :lol:

Casa de piatra, sa fiti fericiti!!
Iarna nu-i ca vara.... dar incet incet ajunge sa fie.

luci_t
veteran
veteran

Mesaj de luci_t » 22 Apr 2007, 18:55

mihaimircea scrie:Nenea, in luna de miere pescuiesti altfel decat in mod normal. E un fel de spinning cu rama ca sa ma exprim plastic. Si merge si pe malul apei dar iti trebuie loc bun. Locuri bune ar mai fi: fotoliu, sifonier (in si pe), chiuveta, covor, fereastra, pajiste, lift, casa scarilor, acoperis, tren etc. Lasa-ti lanseta acasa, ia-ti doar scula din dotare. :lol:

Casa de piatra, sa fiti fericiti!!
:lol: :lol: :lol: :lol: multam de urari
locurile alea-s vizate, dar dupa neshte negociri cu nevasta ar fi pacat sa merg la herculane si sa nu incerc sa pescuiesc pastrav, mai ales ca in zona mea pastravul e mai mult decat o raritate.

Scrie răspuns