nice misto bv, uite aici om muncitor, multumim de sfaturi si sper sa auzim de bineYoNutzu scrie:Noi lucram in stereo 70 ... , eu nu fac si 3D ... duritatea substratului se face si la noi pentru cunoasterea gradului de colmatare dar nu se face pste tot ... am impresia si sper sa reusiti sa faceti o treaba buna ... mai ales pentru pescari. Poate reusiti sa faceti rost de ortofotoplanurile care s-au facut in ultima perioada in anumite bazine hidro. (parca in perioada noiembrie - ianuarie s-a facut mai multe zboruri pentru aerofotografie si scanare laser).
Bafta in proiectul vostru.
Harti 3D si Harti Printate - Lacuri si Rauri
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
- utilizator nou
Re: Harti 3D si Harti Printate - Lacuri si Rauri
-
- junior
salut foarte buna ideea pentru pescari care pescuiesc dupa mal pt a gasi un prag o groapa este foarte buna intentia bravo
-
- utilizator nou
salut, ms de reactie, ar fi k sa ne dai si ceva detalii, ne ar fi de mare ajutor, poti sa urmaresti discutiile de mai sus si ne poti trimite daca ai timp o parere mai elaborata, un punct de vedere pozitiv sau negativandreiflorin scrie:salut foarte buna ideea pentru pescari care pescuiesc dupa mal pt a gasi un prag o groapa este foarte buna intentia bravo
noi nu putem face nimic in piata fara o parere inainte de lansare mai ales in faza tehnica in care ne aflam
ms mult indiferent de timpul care vei decide sa il acorzi
sa auzim de bine
o idee buna dar ca intotdeauna picand pe mainile celor ce nu trebuie nu va face altceva decat sa saraceasca si mai mult populatie de peste si asa decimata in ultimi ani ...
nu este necesara evolutia tehnica ... e necesara evolutia morala ... nu sculele sunt problema ci pestii tot mai putini care se gasesc in apele noastre ...george_palcau scrie: salut ms de parere si de mesaj, eu cred ca acest tip de harta va permite si celor cu sonar sa inteleaga mai bine locatia pe care pescuiesc, peste este din c in c mai putin si evolutia tehnica este necesara
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...
-
- utilizator nou
sa mor daca m am gandit la asa ceva, m ai intristat sper sa reusesc sa uit de chestia asta, nu poate controla nimeni directia de vanzareanem scrie:o idee buna dar ca intotdeauna picand pe mainile celor ce nu trebuie nu va face altceva decat sa saraceasca si mai mult populatie de peste si asa decimata in ultimi ani ...
nu este necesara evolutia tehnica ... e necesara evolutia morala ... nu sculele sunt problema ci pestii tot mai putini care se gasesc in apele noastre ...george_palcau scrie: salut ms de parere si de mesaj, eu cred ca acest tip de harta va permite si celor cu sonar sa inteleaga mai bine locatia pe care pescuiesc, peste este din c in c mai putin si evolutia tehnica este necesara
evolutia morala este o prioritate dar le lasam asa usor maniopulati de c se intampla in societate ca uitam sa ne dam importanta
trist si multumim de parere si mesaj
oare s-o mai vedea ceva pe acolo in umbra miilor de setci?vali stratonov scrie: ...Beresti-siret, Rogojesti-siret...

-
- utilizator nou
salut, eu sper sa se vadaboistean scrie:oare s-o mai vedea ceva pe acolo in umbra miilor de setci?vali stratonov scrie: ...Beresti-siret, Rogojesti-siret...
teoretic scanarea functioneaza cam la fel cu un sonar obisnuit performant, nu au dc sa nu treaca razele de plase, din contra or sa apara acele obstacole pe imaginea proiectata iar frecventa de scanare o sa dea un detaliu suficient de mare incat sa ne dam seama vizual c zace acolo
ne auzim, multumim de reactie
- stefanflorin
- veteran
Mai interesant de vazut ar fi fundul Oltului, macar cateva baraje, gen Ipotesti, Draganesti, Babiciu, Rusanesti si Izbiceni (astea cred ca sunt cele mai "vizitate"). Barajul de la Babiciu am apucat sa il vad golit si am ramas surprins ce structuri poate sa ascunda.
Urasc atarnatorii!
- andriipopa75
- veteran
Pentru ca traim in Ro, pt ca hartile de navigatie se vand pe hartie cred ca ar fi mai sigur sa le vindeti asa, desi se pot scana sau copia. Daca preturile ar fi rezonabile, probabil se vor vinde multe exemplare originale,daca nu vor fi la mare cautare copiile pirat. O estimare de pret, de ex pt Snagov sau 5km de Dunare se poate?
Ca o umila parere......Pescuiesc pe Olt din 1990.Deci pot sa spun ca sunt intr-un fel de-al locului( in special la Draganesti).De prin 2002 am beneficiat de avantajul sonarului.Nu o sa va vina sa credeti cum se pot schimba ''structurile'' in decurs de cateva luni,neluand in discutie cativa ani.Draganestiul este un baraj colmatat.Datorita Oltetului ,si in special viiturilor de pe Oltet au disparut de-a lungul anilor si chiar de la o luna la alta ,praguri si structuri consacrate.Deci cred ca aceste harti vor fi bune o perioada destul de scurta de timp pe anumite baraje sau sectoare de rauri.Ideea este intr-adevar laudabila.Eu va doresc SUCCESURI.... si astept cu nerabdare hartile.stefanflorin scrie:Mai interesant de vazut ar fi fundul Oltului, macar cateva baraje, gen Ipotesti, Draganesti, Babiciu, Rusanesti si Izbiceni (astea cred ca sunt cele mai "vizitate"). Barajul de la Babiciu am apucat sa il vad golit si am ramas surprins ce structuri poate sa ascunda.

Am invatat ca oricum ai taia, orice lucru are doua fete.