Gura raului - Sibiu
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Gura raului - Sibiu
Mai stie careva ce se mai prinde prin zona aia ?
Ati fost careva de curand ?
Care este regimul lacului ?
Mersi anticipat pentru raspunsuri.
Re: Gura raului - Sibiu
Am fost acum o 3 sapt.Clean micut si bibanel,nimic semnificativ.Am vazut ca se prinde mai bine la stationar,dar,repet, nici o piesa semnificativa.Nu m-a intrebat nimeni de taxe.La intrarea catre baraj,la casa padurarului nu am gasit pe nimeni.Locul din pacate se degradeaza datorita nesimtirii "turistilor"care lasa munti de gunoaie in urma lor....Teoo scrie:Mai stie careva ce se mai prinde prin zona aia ?

La ce ai prins pana acum in zona aceea ?nuke scrie:Numai de pe mal... la intrarea riului Cibin in lac,unde de obicei se prindea la spin...cucu capturi... :shock:Teoo scrie:Ai pescuit din barca sau de pe mal ?
Am pescuit numai pe malul cu shoseaua....
Ai avut anul acesta ceva capturi deosebite acolo ?
Mersi mult
Am pescuit exclusiv la stationar deoarece eram in refacere dupa o... fractura la picior.Teoo scrie:La ce ai prins pana acum in zona aceea ?
Ai avut anul acesta ceva capturi deosebite acolo ?

Rama si coja de paine cu cartofi(painea acea ardeleneasca nu vreo reteta speciala..).
Clean la 2-300 grame,cei mai mari la paine.
Nu am vazut altceva "notabil" la ceilalti pescari.Localnicii incercau la buldo,viermusi.
Fiind in regim de lac de munte pescuitul e inchis din 15 sept .
E in gestiunea AGVPS acum asa ca nu e taxa dar iti trebuie permis
Teoretic , nu ai avea voie sa pescuiesti la naturale , dar ......o face multa lume si probabil si in perioada asta
Cleanul e preponderent , si se prinde f bine la vobler . Cele mai multe capturi paana in juma de chil dar am vazut si submarine ) din pacate nu le-am si prins )
Cel mai probabil de Craciun vei gasi lacul inghetzat bocna
E in gestiunea AGVPS acum asa ca nu e taxa dar iti trebuie permis
Teoretic , nu ai avea voie sa pescuiesti la naturale , dar ......o face multa lume si probabil si in perioada asta
Cleanul e preponderent , si se prinde f bine la vobler . Cele mai multe capturi paana in juma de chil dar am vazut si submarine ) din pacate nu le-am si prins )
Cel mai probabil de Craciun vei gasi lacul inghetzat bocna
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.
-
- junior