Gura Portitei
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Gura Portitei
Poate cineva sa-mi spuna daca a fost la Gura portitei si daca se poate pescui la rapitor?sau daca se poate inchiria fro barca pe acolo.taxe si alte informatii ar fi utile.
Merci
Merci
in statiune, pe canal exista bibani, somni, salai si stiuci. dar dimensiunile sunt insignifiante, eu unul n-am prins peste 1,5kg.
daca vrei pesti mai mari incearca pe Razem sau pe canalul 58) , eventual ia o barca de-acolo, cred ca sunt de inchiriat.
vezi ca mai erau niste topicuri despre portita
daca vrei pesti mai mari incearca pe Razem sau pe canalul 58) , eventual ia o barca de-acolo, cred ca sunt de inchiriat.
vezi ca mai erau niste topicuri despre portita

"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team
East Spinning Team
- costica_fishing
- veteran
@Leba: unde gasisi tu pe canal stiuci, bre?
Da stavrizi nu erau? Bibani de epava? Ton? 
Neam de neamu' meu nu a vazut stiuca la Portita!
Daca o bicicleta la indemana (sau picior) si mergi spre miazanoapte
pret de cateva ceasuri o sa dai de un complex de canale, pe numele lui Periteasca [de la captul nordic al canalului ce pleaca de la Portita se vad (in zare) niste zone cu stuf si ceva copaci]. Acolo, in copaci, e stiuca. Problema e ca tre sa nu iti lipsesca o vesta antiglont din trusa de jeliboane. Complexul face parte din zonele strict protejate (cum ar fi si Lacul Nebunu'), si, pe cale de consecinta, evident, e concesionata unui arab. Experimente recente ne arata ca daca te impusca cineva cu alice, ar fi bine sa pui curul in bataia pustii si nicidecum sa nu intorci si celalalt obraz.
In ceea ce priveste Canalul 5, intr-o ora poti ajunge pe jos de la Portita, dar te sfatuiesc sa nu incerci decat in mijlocul zilei. Seara si dimineata TE OMOARA tantarii. Asta daca nu bate vantul. Delta e minciuna. Acolo, la Canalul 5 s-au inventat tantarii.
Oricum, nu te astepta sa dai de captura vietii nici acolo. Or mai fi 10 somni (necurentati) si aia sunt apatici.

Neam de neamu' meu nu a vazut stiuca la Portita!
Daca o bicicleta la indemana (sau picior) si mergi spre miazanoapte

In ceea ce priveste Canalul 5, intr-o ora poti ajunge pe jos de la Portita, dar te sfatuiesc sa nu incerci decat in mijlocul zilei. Seara si dimineata TE OMOARA tantarii. Asta daca nu bate vantul. Delta e minciuna. Acolo, la Canalul 5 s-au inventat tantarii.
Oricum, nu te astepta sa dai de captura vietii nici acolo. Or mai fi 10 somni (necurentati) si aia sunt apatici.
near the beer
costica_fishing scrie:@Leba: unde gasisi tu pe canal stiuci, bre?Da stavrizi nu erau? Bibani de epava? Ton?
Neam de neamu' meu nu a vazut stiuca la Portita!...
frate, poate era o singura stiuca pe o raza de 5kmp si nevasta-mea a bunghit-o taman p-aia

ergo: pe canalul care e paralel cu satul de vacanta(casutele) si da un nush ce lac. acolo a halit-o, pe la un kil si ceva(s-a intors inapoi, normal), la un jelibon alb cu spate negru. s-a intamplat in vara lui 2005, prin iunie.
ce sa zic, pt. mine a fost prima oara cand am fost acolo, habar n-am ce specii mai bantuie prin apele alea.
p.s. aaa, uitasem, am mai prins doi trevally si un rechin spada

p.p.s. am sa pun si ceva foto cu stukul cand ajung acasa

East Spinning Team
East Spinning Team
N-am mai fost de foarte multa vreme, dar nu cred sa se fi schimbat semnificativ lucrurile. Eu o luam cu barca pe canalul ce da spre insula Bisericuta si campam pe insula. Roiurile de tantari care fac ca avionul (fara exagerare) plus serpii de apa si de uscat dau o savoare speciala acestui loc, dar, din motive care-mi scapa
, femeile nu par sa aprecieze prea mult aceasta vecinatate
. Evident, trebuie sa iei apa la tine, ca insula asta e cam cat un teren de fotbal si evident ca n-are nici un izvor. Am prins pe-acolo si partide memorabile la salau si gherle totale, e cu toane, dar cand merge chiar MERGE, ADICA E CARNAGIU
.

Cu lacrimi Bastus!
- costica_fishing
- veteran
nu pot sa uit cosmarul intre Portita si Jurilovca.
la plecare am prins cred cea mai veche barca din lume, si mica pe deasupra.
capac la asta, era pe Golovitza un vant...frate, avea barca un tangaj serios de tot! vantu' batea din lateral, normal!
sotia mea era cat pe ce sa dea la boboci...veste de salvare..neam!
la plecare am prins cred cea mai veche barca din lume, si mica pe deasupra.

sotia mea era cat pe ce sa dea la boboci...veste de salvare..neam!
East Spinning Team
East Spinning Team