gura portitei
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
gura portitei
salut la toti pescari am si eu nevoie de ajutorul vostru.Poate cineva care a fost la gura portitei sa ami spuna si mie daca sant locuri de pescuit acolo sau prin zona cum e cu permisu eu al am vizat la ajvps timis si ce peste se prinde eventual la ce momeala
se prinde ca vreau sa merg acolo sa ami ampac si sotia cu marea si peisajul si pe mine cu pescuitul va multumesc anticipat la toti cei care ma puteti ajuta cu sfaturi

salut
radule dar sti tu cumva ceva legaturi sau nr de tel de la localnici care au cazare si te pot duce si la pescuit dar sa nu te jupoaie de bani ca din cate am anteles daca nu mergi la persoana potrivita te tund aia de bani si te si duc aiurea
gura portitei
eu pe 23 sant acolo si stau 6 zile ai mai fost cum e se prinde ceva pestePsiHo scrie:cand pleci? eu pe 5 sept sunt acolo
Nu, nu am numar de telefon, dar am inca 2 persoane care au fosta colo de-a lungul acestei veri, si ambele pot confirma ce spun eu, si anume ca Gura Portitei nu mai e ce a fost. Legat de numere de tel si alte chestii despre localnici nu stiu, pentru ca toata luemea a fost la complexul de acolo.
Daca te intereseaza din Delta, ma pot interesa la lumea care merge frecvent.
Daca te intereseaza din Delta, ma pot interesa la lumea care merge frecvent.