Gostilele
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Gostilele, revansa
incurajat fiind de dan duminica voi fi iar acolo... cineva interesat? vad pa vreunu din voi p-acolo-sha? dane, itz vad barometru' duminica p-acolo?
2 x 5 = 10

ma duc mai moale da tot ma duc... dupa ce o sa ma recunoasteti? ala mai micutz asa de o sa tiriiasca la masina doo stuci de cite 5 kile. hehehe
-
- utilizator nou
-
- utilizator constant
am fost ieir la aceasta balta si am fost placut impresionat. noi nu am prins mare lucru, a fost prima data cand am data din barca aici asa ca mai mult am vaslit sa caut locuri, pe seara m-am intalnit cu un amic si mi-a shoptit despre un platou inclinat cu fund nisipos, am dat impreuna acolo, el a luat o gramada dar mici si vreo 4 peste 1 kg (in 2-3 ore) iar eu am luat vreo 5, unul singur peste 1 kg si sotia cativa mici.
in rest toata ziua, pescuid la plesenala pe ici pe colo am luat 4-5 bucati toti mici + 1 taietura + ceva scapat + un crap drilat vreo 15 minute si scapat la barca (agatat de coada).
in rest toata ziua, pescuid la plesenala pe ici pe colo am luat 4-5 bucati toti mici + 1 taietura + ceva scapat + un crap drilat vreo 15 minute si scapat la barca (agatat de coada).