gostilele

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
sherbamont
veteran
veteran

gostilele

Mesaj de sherbamont » 17 Iul 2011, 17:37

Salut,
sambata impreuna cu un foarte bun prieten cu care in anii trecuti mergeam pe munte,am dat otura la Gostilele.Prima data acolo amandoi.Pe langa faptul ca nu e nimic semnalizat,nici un indicator(vezi Milotina),nimeni din sat pe care am intalnit la 5 dimineata nu a stiut sa ne spuna pe unde sa intram catre apa.Pana la urma ne-am luat inima-n dinti si am coborat o rapa si am pus barca la apa.Pe la 9 apar pe apa si oamenii cu administratia baltii,incepe o discutie interminabila ca de ce nu am intrat pe la ei prin curte pe la debarcader........pai care debarcader daca nu e scris nimic nicaieri?Ma rog dupa ce am platit taxa ne-a indicat un loc cu un prag frumos,dar nici o prezentare.Am mai gasit si alte praguri dar la fel.Pe la 12 am fugit de caldura.Sonarul indica o temperatura apei in jur de 28 grade.

deltaic
veteran
veteran

Mesaj de deltaic » 17 Iul 2011, 19:39

De mult nu am mai auzit lucruri pozitive despre Gostilele.Gresesc? Cu Remus ai fost ? Trebuia sa va interesati pe unde se intra pe lac,asa este la multe balti ,intri numai pe la zona administrativa. Hai in delta cu mine si lasa baltile astea pentru mai la toamna. Si in delta sonarul arata 28*C apa.

sherbamont
veteran
veteran

Mesaj de sherbamont » 17 Iul 2011, 19:42

deltaic scrie:De mult nu am mai auzit lucruri pozitive despre Gostilele.Gresesc? Cu Remus ai fost ? Trebuia sa va interesati pe unde se intra pe lac,asa este la multe balti ,intri numai pe la zona administrativa. Hai in delta cu mine si lasa baltile astea pentru mai la toamna. Si in delta sonarul arata 28*C apa.
Da cu Remus,azi dimineata a plecat.Pai ne-am interesat dar nu corespunde in teren.da e o idee buna,cand mai mergi?mai bine vorbim maine la tel

deltaic
veteran
veteran

Mesaj de deltaic » 17 Iul 2011, 19:48

Pe la sfarsitul lunii merg iarasi.Vorbim maine la tel.

Scrie răspuns