golirea lacurilor de acumulare de pe Barzava
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Re: golirea lacurilor de acumulare de pe Barzava
Poate moderatorii, nu operatorii.
Normal ca ti-am sters posturile pentru ce de azi dimineata ai postat de 10 ori acelasi lucru la fiecare rubrica. L-am lasat pe primul la discutii generale. Ajunge.
Normal ca ti-am sters posturile pentru ce de azi dimineata ai postat de 10 ori acelasi lucru la fiecare rubrica. L-am lasat pe primul la discutii generale. Ajunge.
-
- junior
Se pare ca pe tine te deranjeaza ca unii din noi incearca sa faca ceva , si in plus topicul acesta este facut mai demult , cea ce eu nu am stiu si am vrut doar sa adaug o stire de ultima ora... fix ce a facut si colegul in postul anterior.
Ps: daca vrei le poti sterg p toate
Ps: daca vrei le poti sterg p toate
Se para ca nu ai citit regulamentul.
-
- junior
Nu , nu am citit regulamentul , dar uneori trebuie sa il incalcam cand este vorba de o cauza nobila !!!! 

Crezi ca daca deschizi acelasi subiect pe acelasi forum la toate sectiunile aperi mai tare o cauza ? Am impresia ca ori iti lipseste maturitatea ori te-a leganat mamica cam aproape de perete. 

-
- junior
Am impresia ca esti un nesimtit , si nu nu apar cauza mai tare , dau posibilitatea mai multor oameni de a vedea aceasta cauza , IMBECILULE !
Prea leganat alaturi de perete. 

sa revenim...
la gozna faptul e consumat
cat despre repercursiuni,sa fim seriosi,suntem in romania
la ei acasa sunt convins ca se gandeau mai bine cehii,inainte sa goleasca un baraj,indiferent de motiv
problema e ca,dupa cum se aude,urmeaza celelalte lacuri de acumulare de pe Barzava
la gozna faptul e consumat
cat despre repercursiuni,sa fim seriosi,suntem in romania
la ei acasa sunt convins ca se gandeau mai bine cehii,inainte sa goleasca un baraj,indiferent de motiv
problema e ca,dupa cum se aude,urmeaza celelalte lacuri de acumulare de pe Barzava
ai sarit calul rau de tot si ai insultat un om care are de doua ori si inca jumate varsta ta fara ca macar sa iti fi facut ceva, doar simplu fapt ca tu nu te-ai deranjat sa citesti un regulament - caracterisitica varstei si poate acuma vei intelege ce spunea Ilie in celalt post.adelin801swim scrie:Am impresia ca esti un nesimtit , si nu nu apar cauza mai tare , dau posibilitatea mai multor oameni de a vedea aceasta cauza , IMBECILULE !
ai macar bunul simt sa iti ceri scuze fata de acest OM
Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.
Acum poate vor intelege si "altii"ce inseamna sa sari imediat de *** in sus si sa iei apararea unuia despre care nu stii nimic.Io m-am mai intalnit cu asta si pe un alt forum,dar acolo daca i-am trecut cu vederea imbecilitatea o data, aici nu ma pot abtine sa nu-i zic sa se duca unde stiu eu.adiwolf scrie:ai sarit calul rau de tot si ai insultat un om care are de doua ori si inca jumate varsta ta fara ca macar sa iti fi facut ceva, doar simplu fapt ca tu nu te-ai deranjat sa citesti un regulament - caracterisitica varstei si poate acuma vei intelege ce spunea Ilie in celalt post.adelin801swim scrie:Am impresia ca esti un nesimtit , si nu nu apar cauza mai tare , dau posibilitatea mai multor oameni de a vedea aceasta cauza , IMBECILULE !
ai macar bunul simt sa iti ceri scuze fata de acest OM