scuze ca am fost un pic nesimtit, dar m-am grabit sa postez si am uitat ceea ce era mai important ! deci dati-mi voie sa zic acum: SALUT, FRATI PESCARI SI BINE V-AM GASIT !
patronache de pe IOR sunt in numar de 2... cel cu terasa si patronul de la BGS.
balta a fost ba deschisa pescuitului, ba inchisa din motiv ca nu se hotarau pe ce firma sa elibereze chitantele...acum se elibereaza sub stampila BGS la 250.000 lei / zi lumina.
din barca pot da numai cei ce doresc...

70.000 lei / ora.
dar cred ca stiuca s-a cam ascuns prin congelatoare si prin stomacurile unora... am fost unul din cei fericiti. pe la jumatatea lunii octombrie, a 2 a zi dupa un concurs, balta a fost deschisa...si m-am aventurat si eu. rezultatul: 1 stiuca = 4kg; 1 stiuca = 3kg; 2 stiuci a 1200 g bucata. a existat si o ratare care mi-a dat fiori, dar nu intru in amanunte...
a fost o zi excelenta pentru mine, dar sa nu uit sa va zic ca am vazut cum au iesit altii cu barca la mal si au dat jos sacul cu stiuca... eu am fost dactilografa blonda comparativ cu ei.
duminica am incercat la tot ce se putea in afara de pestisor viu. oscilante, rotative, twistere, voblere...NIMIC.
voi mai incerca sambata, iar daca tot nu merge, imi scot lacul IOR din memorie si voi spune: in lacul asta, odata, se prindea stiuca frumoasa...