este sau nu???

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

ravenheart
veteran
veteran

Mesaj de ravenheart » 01 Mai 2006, 12:33

tavicoroiu scrie:Am luat salau de 3.7 si 4.5 primavara asta pe rosieni (langa cluj, aproape de taga). Am prins mai multi intre 1 si 2 kg. E un lac cu 20ron taxa, nu prea au ei grija lui, dar are potential. Trebuie sa intri cu barca pentru pesti frumosi. Cea mai mare stiuca a avut 2,5, dar sunt convins ca sunt si mai mari.
Daca stai pe mal rezolvi ceva? Cum e fundul lacului, are vegetatie multa?
Dark, morbid, a poet and singer, your death and my resurrection. I am a warrior, a shadow lord. I am the one who troubles your mind. I am the one that you always try to subdue, I am the moon frost, the superior race, the one you'll never achieve.

tavicoroiu
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de tavicoroiu » 02 Mai 2006, 07:06

Acum e vegetatie tare multa, a devenit greu de gasit un loc fara plante chiar si cu barca. Dar mai spre toamna(din aug incolo) se poate si de pe mal. Prinzi insa mai putin si mai mici. E distractie mare la biban cu vobler de 3 dar mai la vara. Iei de pe mal si stiuca si salau, dar la toamna cand se lasa planta-sept

christianpindichi
veteran
veteran

Mesaj de christianpindichi » 02 Mai 2006, 09:22

Adelin scrie:Chiar acu am ajuns acasa si vin chiar de acolo!!!E scump rau, dar se poate sta si altundeva. Cat despre taxa e 450.000 pe ceva canale si 1.000.000.pe ceva balta cu "balauri"....dar cine stie ce balauri sunt si daca au chef de papa.Eu personal am fost pe natural....si am prins bine!!!
salut.ai luat barca si ai intrat?mai povesteste-ne plss ce cat si unde?
si la ce?
10X

Scrie răspuns