Este interzis sa te dai cu barca pe un lac concesionat?

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
edi_curiosul
veteran
veteran

Este interzis sa te dai cu barca pe un lac concesionat?

Mesaj de edi_curiosul » 02 Iul 2007, 13:54

Stie cineva daca este interzis prin lege sa te dai cu barca pe un lac concesionat (deci sa nu pescuiesti)? Concesionarul face legea pe lacul lui? :help:

dragos74
veteran
veteran

Mesaj de dragos74 » 02 Iul 2007, 14:15

daca are si ''luciul apei'' in contract are voie.
de altfel pe lacurile care nu sunt de agrement e si normal sa nu permita ca se transforma balta in parc de distractii :?
adica deranjezi ori pescuitul sportiv ori bancurile de crap chinezesc daca e pescuita industrial si trebuie sa il alerge apoi toata garla cu plasele ca sa il pescuiasca ...cam astea ar fi motivele pt care stiu ca iti poate interzice plimbatul cu barca chiar daca nu are motor :wink:

edi_curiosul
veteran
veteran

Mesaj de edi_curiosul » 02 Iul 2007, 14:21

dar exista vreo lege in care se stipuleaza aces lucru? care? sau doar in :respekt: contractul cu statul?
meci dragos

amiral
junior
junior

Mesaj de amiral » 02 Iul 2007, 14:57

exista o lege care impiedica pescuitul in perioada de prohibitie pe lacurile concesionate??????
nu cred,concesionarul face legea,sint banii lui.

dan bobei
veteran
veteran

Mesaj de dan bobei » 08 Iul 2007, 22:27

amiral scrie:exista o lege care impiedica pescuitul in perioada de prohibitie pe lacurile concesionate??????
nu cred,concesionarul face legea,sint banii lui.
Pentru asta exista si e legea pescuitului, numa ca nu se aplica..... :wink:

Gabor Gabriel
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Gabor Gabriel » 09 Iul 2007, 07:25

Nu cunosc vreo lege dar din cate am auzit eu pe lacul de acumulare de la Stanca, concesionarii au doar dreptul de a scoate pestele din apa, si nici un fel de alte drepturi sau privilegii asupra apei care este a statului.

Si pentru cei ce nu stiu, pe un lac concesionat este permis pescuitul sportiv pentru ORICINE, pe o distanta de 50m fata de mal.

marius secosan
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de marius secosan » 09 Iul 2007, 08:55

@gabi dan
adica cum?50 de metri de la mal poate pescui oricine pe un lac concesionat? :mrgreen: de unde aberatiile astea?printr-un contract de concesionare se preia suprafata lacului,inclusiv diguri,constructii sau alte amenajari de la proprietar precum si populatia piscicola existenta iar pentru a functiona legal se face contract cu apele romane pentru apa,deci concesionarul are drepturi depline asupra lacului unde poate sa-si impuna propriile reguli,care trebuie respectate dupa ce au fost aduse la cunostinta celor care pescuiesc in lacul respectiv.nu vreau sa tin partea concesionarilor,dar asta este realitatea!

Scrie răspuns