zander scrie:Deci in concluzie cam 1000-1200 euro 5-7 zile de pescuit in spania cu totul...?; ma asteptam la ceva mai putin?
Poate fi mai putin !
Am fost o saptamana la pescuit in Canare ,doar pescuit , acuma in februarie ! Zbor din Palma (Mediterrana ) pina in Arrecife (Atlantic) cu escala in Madrid cost 160 de euro !Dus-intors ! Durata zbor in aer putin peste 3 ore , asteptat in Madrid putin sub 2 ore ! Am plecat dimineata , dupa masa am dat la peste in Atlantic ! In ultima zi aveam avionu la 3 fara un sfert , la 12 inca pescuiam

Betele de 3 m le-am pus in tub rigid , intr-un tub 4 bete , am sunat la companie si intrebat , nu am platit nimic in plus fiindca nu am depasit greutatea totala a bagajului de facturat , mulinetele in bagaju de mana ! Simplu !
Inchiriat masina o saptamana 150 de euro , plus 50 benzina , deci 200 , impartit la 2 egal 100 , daca era 4 erau 50 de caciula !
Cazare , apartament cu terasa catre ocean cu Fuerteventura in zare , 2 camere , 4 paturi , dus apa calda , salon , bucatarie , menajera zilnic, , 2 piscine , 0 tantari , 0 manele , 0 fete slinoase , nemtoaice bune la piscina , 160 de euro . Cate 80 de persoana , daca eram 4 erau 40 de caciula
Permis , tineti-va bine , ii valabil ala de 13 euro care-l am in Mediterrana , oricum , il scoti pe loc acolo , sau chiar pe net ! Poti da zi si noapte , nu ai interdictii !
Mancare gateam seara cate un file de bonito cu salata , cereale la micu dejun si sandvisuri plus fructe peste zi , ieseam inainte de a se ridica soarele si ajungeam seara !
Spinning de pe mal , lufar , baracuda , o specie asemanatoare cu trevally , cel mai mult bonitos (un fel de ton mai mic , prindeam bucati de la 3 la 5-6 kile) si alte specii ! Rupturi de fire , lidere taiate , ancore indreptate ! Fara ghid si locuri celebre , ieseam pana unde puteam cu masina si dupa aia pe jos cu rucsascu in spate pe malu oceanului , campuri de lava , conuri vulcanice , nisip negru si ceva vant
Cu 400 de euro am dat la peste 7 zile , in Atlantic , nu am dat nici o gherla , in prima mea iesire la ocean , fara sa stiu locuri si scheme
Nu ghizi , nu platit localnicii cu alcool pt, divulgat locuri , nu manele , nu tarani la tot pasu cu baterii de lansete , nu mizerii , liniste , peisaj , valuri , apus , rasarit , pesti salbatici de la mama lor , aventura pe cont propriu !
Obligatoriu sa stii inota si ceva conditie fizica ,in special rezistenta , nu-i pentru domnisoare , insa io prefer sa bat km pe malu oceanului cautand pestii decat sa stau comod in barca si sa ascult de un ghid !
Planuiesc sa ma intorc la iarna , vreo 2 luni ! Fuck winter