Ebro

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

kzoli
veteran
veteran

Re: Ebro

Mesaj de kzoli » 18 Feb 2011, 12:49

stradic scrie:Ryobi dar tu nu prea ai bete si mulinete pt.Ebro,deci iar trebuie sa investesti! :D :wink:
Se pot inchiria la preturi destul de bune... cel putin la somn stiu sigur.
Un sejur de o saptamana e la 500 euro + drumul daca mergeti doi,daca 6-7 persoane atunci e mai rentabil sa inchiriati o casuta si cu 2 barci iasa undeva la 370 euro cu 2 barci + benzina....

lucalucian
senior
senior

Mesaj de lucalucian » 01 Mar 2011, 22:02

Sunt urati somnii aia de pe Ebro. In primu rand nu trebuiau sa ajunga acolo. Sunt niste mutanti, niste monstri....... La pescuit te duci sa te relaxezi.. acolo numai relaxare nu e.

Mai frumos in Romania pe Olt la un caras :D

kzoli
veteran
veteran

Mesaj de kzoli » 01 Mar 2011, 22:08

lucalucian scrie: Mai frumos in Romania pe Olt la un caras :D
Pana mai este caras .... azi maine nici caras nu mai ramane in apele noastre...

stradic
veteran
veteran

Ebro

Mesaj de stradic » 01 Mar 2011, 23:48

Caras pe Olt??? :D :D :D :D :D Sunt acrii strugurii a zis vulpea cand nu a putut ajunge le ei! :wink:
rapala the best vobler in the world

lucalucian
senior
senior

Mesaj de lucalucian » 01 Mar 2011, 23:49

e hai sa nu fim chiar asa pesimisti.

Anu asta la prima iesire pe Olt, niste prieteni au fost verificati de jandarmi, care retineti, se uitau cu binoclu dupa parasutisti !!!

Daca o sa continue tot asa o sa fie ok.

Si cei care o sa ia in concesiune unele dintre ape se vor gandi sa le administreze cum trebuie, ca doar n-o sa-si fure singuri caciula, nu?

lucalucian
senior
senior

Re: Ebro

Mesaj de lucalucian » 01 Mar 2011, 23:51

stradic scrie:Caras pe Olt??? :D :D :D :D :D Sunt acrii strugurii a zis vulpea cand nu a putut ajunge le ei! :wink:
N-as refuza sa ma duc recunosc, ca au si crapi. Dar nu e acelasi lucru ca in Romania. Peisajul face totul !! Si somnii aia chiar sunt urati :)

stradic
veteran
veteran

Ebro

Mesaj de stradic » 02 Mar 2011, 00:44

Urati de faini! :wink: Ce dril ai cu un monstrulet de ala luat la artificiale :shock: :shock: Credca mai tare decat cu un carasel de Olt! :wink: :D :D :D :D

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 02 Mar 2011, 02:08

zander scrie:Deci in concluzie cam 1000-1200 euro 5-7 zile de pescuit in spania cu totul...?; ma asteptam la ceva mai putin?
Poate fi mai putin !

Am fost o saptamana la pescuit in Canare ,doar pescuit , acuma in februarie ! Zbor din Palma (Mediterrana ) pina in Arrecife (Atlantic) cu escala in Madrid cost 160 de euro !Dus-intors ! Durata zbor in aer putin peste 3 ore , asteptat in Madrid putin sub 2 ore ! Am plecat dimineata , dupa masa am dat la peste in Atlantic ! In ultima zi aveam avionu la 3 fara un sfert , la 12 inca pescuiam :D Betele de 3 m le-am pus in tub rigid , intr-un tub 4 bete , am sunat la companie si intrebat , nu am platit nimic in plus fiindca nu am depasit greutatea totala a bagajului de facturat , mulinetele in bagaju de mana ! Simplu !
Inchiriat masina o saptamana 150 de euro , plus 50 benzina , deci 200 , impartit la 2 egal 100 , daca era 4 erau 50 de caciula !
Cazare , apartament cu terasa catre ocean cu Fuerteventura in zare , 2 camere , 4 paturi , dus apa calda , salon , bucatarie , menajera zilnic, , 2 piscine , 0 tantari , 0 manele , 0 fete slinoase , nemtoaice bune la piscina , 160 de euro . Cate 80 de persoana , daca eram 4 erau 40 de caciula :shock:
Permis , tineti-va bine , ii valabil ala de 13 euro care-l am in Mediterrana , oricum , il scoti pe loc acolo , sau chiar pe net ! Poti da zi si noapte , nu ai interdictii !
Mancare gateam seara cate un file de bonito cu salata , cereale la micu dejun si sandvisuri plus fructe peste zi , ieseam inainte de a se ridica soarele si ajungeam seara !
Spinning de pe mal , lufar , baracuda , o specie asemanatoare cu trevally , cel mai mult bonitos (un fel de ton mai mic , prindeam bucati de la 3 la 5-6 kile) si alte specii ! Rupturi de fire , lidere taiate , ancore indreptate ! Fara ghid si locuri celebre , ieseam pana unde puteam cu masina si dupa aia pe jos cu rucsascu in spate pe malu oceanului , campuri de lava , conuri vulcanice , nisip negru si ceva vant :D

Cu 400 de euro am dat la peste 7 zile , in Atlantic , nu am dat nici o gherla , in prima mea iesire la ocean , fara sa stiu locuri si scheme :wink:

Nu ghizi , nu platit localnicii cu alcool pt, divulgat locuri , nu manele , nu tarani la tot pasu cu baterii de lansete , nu mizerii , liniste , peisaj , valuri , apus , rasarit , pesti salbatici de la mama lor , aventura pe cont propriu !
Obligatoriu sa stii inota si ceva conditie fizica ,in special rezistenta , nu-i pentru domnisoare , insa io prefer sa bat km pe malu oceanului cautand pestii decat sa stau comod in barca si sa ascult de un ghid !

Planuiesc sa ma intorc la iarna , vreo 2 luni ! Fuck winter :lol:

kzoli
veteran
veteran

Mesaj de kzoli » 02 Mar 2011, 07:38

Pe Ebro poti pescui cu aproximativ 500 euro / 7 zile(cazare, barca, ...) plus bilet de avion si benzina din barca (cu cat cumperi biletul de avion mai repede cu atat este mai ieftin) la 4 persoane renteaza drumul si cu masina ... iar pe o apa necunoscuta fara sa ai repere, minim de cunostinte pana gasesti locuri bune trece saptamana. Daca te duci numai la pescuit si vrei sa ai rezultate este de recomandat sa apelezi la un ghid macar in prima zi,(oriunde pe orice apa), dupa care poti sa alegi... accepti sfaturile lui si prinzi peste sau combini sfaturile lui cu cunostintele tale sau numai dai la peste si nu prinzi decat foarte putin sau deloc... se intimpla deseori sa fie asa ...
In unele locuri pe Ebro se momeste pentru crap cu cateva zile inainte (la cerere) si cand ajunge pescarul nu are decat sa lanseze pe patul de nada si sa scoata pestele... este peste multa dar nici acolo nu sar pestii in barca, trebuie "lucrat " pentru reusita unei partide... cine se gandeste ca merge acolo si nu are decat sa traga pestele pe mal sau in barca se inseala amarnic ....

stradic
veteran
veteran

Ebro

Mesaj de stradic » 02 Mar 2011, 07:41

Nemtoaice bune la piscina zici? :wink: :D Sper sa citeasca ce ai postat aici Ryobi ca atunci credca plecam in maxim o saptamana! :lol: Oricum din ce ne-ai spus ai facut o excursi grozava! :idea: La ce conditii ai avut si pt.cate zile ai stat eu credca a fost moca :!: :roll: :shock: Aici in RO ce ai facut tu acolo(ma refer la conditiile de cazare,transport la locurile si de la locurile de pescuit,etc) la noi prin Delta nu-ti ajungea vreo 1000€+ca nu ai fi fost servit ca acolo :cry: :idea:

Scrie răspuns