dunavatul de jos

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

alex24
utilizator nou
utilizator nou

dunavatul de jos

Mesaj de alex24 » 08 Iul 2010, 21:48

salutare in august m-am decis sa fac prima mea iesire in delta sa vad si eu cum e ca prea e frumoasa la tv asa ca eu cu sotia vom merge in dunavatul de jos ( mai mult ca sigur la pensiunea andely) daca voi stiti altele mai ok va rog scrieti aici si bineinteles locurile cele mai indicate de voi pe care sper sa le gasesc probabil ca si gazdele ma vor indruma catre locuri bune asa scrie pe situl lor dar toate zic asa lol astept pareri multumesc
PS sper sa aveti rabdare cu mine e prima mea zi aici :oops:

PescarNebun
senior
senior

Mesaj de PescarNebun » 08 Iul 2010, 22:19

Bine ai venit printre noi. Am fost la Dunavatul de jos si am prins strap, si avat. Nimic spectaculos insa. Un prieten a prins cativa somotei. Dihaniile au fost eliberate toate, normal.
Some people xxx for xxx, some people xxx for voracious prehistoric
dinosaurs, more commonly known as Muskellunge.

melculbeat
veteran
veteran

Mesaj de melculbeat » 08 Iul 2010, 23:17

du-te si o sa vezi. prima iesire poti s-o consideri ca fiind botezul, asa ca sper sa nu ramii cu un gust amar. :wink:
in 1923/ s-a nascut un mit/ nu existau stelishti shi nici catzei/ dar exista Rapid

alex24
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de alex24 » 09 Iul 2010, 07:43

sunt constient ca nu voi avea capturi capitale ptr ca sunt un amator dar macar sa prind un biban sau o marlita si cativa carasi sau platici pe care bineinteles ii voi reda naturii
prea prind unii"pe youtube" monstrii si prea frumos arata pomii aia prin apa ca sa nu imi pierd o saptamana(luni-vineri) prin zona aia
astept in continuare sugestii

melculbeat
veteran
veteran

Mesaj de melculbeat » 09 Iul 2010, 09:34

n-ai inteles...ideea era sa nu devii tu captura capitala pt localnici. sa nu cumva sa te ia gura pe dinainte sa zici ca esti prima oara in delta. de asemenea, e bine sa discuti inainte si f transant problema platii pt orice serviciu pe care il doresti. discuti de 10 ori daca e nevoie.
in 1923/ s-a nascut un mit/ nu existau stelishti shi nici catzei/ dar exista Rapid

kingofbeasts
veteran
veteran

Mesaj de kingofbeasts » 09 Iul 2010, 10:07

daca isi revin apele incearca direct pe brat. spunele sa te duca unde baga vintirele :wink:

PescarNebun
senior
senior

Mesaj de PescarNebun » 09 Iul 2010, 10:07

Maaaare adevar..... Ca altfel te trezesti la sfarsit ca platesti cat pentru vreo 2-3 saptamani de pescuit, nu una.
Some people xxx for xxx, some people xxx for voracious prehistoric
dinosaurs, more commonly known as Muskellunge.

rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 09 Iul 2010, 11:22

kingofbeasts scrie:daca isi revin apele incearca direct pe brat. spunele sa te duca unde baga vintirele :wink:
sa creada ca vrei sa umbli la ele!sa vazi ce bine or sa colaboreze atunci cu turistu' :twisted:

alex24
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de alex24 » 09 Iul 2010, 11:44

pfff deja am vb la pensiune ca este prima oara :)) in delta cu sotia si vrem sa vedem cum este mie mi s-au parut de treaba la telefon :))
acu' vedem cand oi fi la fata locului
este 130 ron camera dubla si in banii astia e inclusa si barca cu vasle eu zic ca e destul de convenabil cu aer conditionat tv in camera si zicea ca atunci cand sun sa fac confirmarea sejurului mai putem discuta de niste reduceri in functie de perioada stata la ei :roll:
las ca ma fac eu mare si invat de la voi

melculbeat
veteran
veteran

Mesaj de melculbeat » 09 Iul 2010, 16:08

ai grija cu barca aia cu visle...poate fi periculos. am asistat acum 2 ani la o faza de am zis ca lesin de ris si in acelasi timp imi venea mie sa-l arunc pe lipovean in dunare. era un cuplu venit pt prima oara in delta si inchiriasera si ei o barca cu rame, veche si gaunoasa. gagica a intrebat de ce e apa in barca, ca nu i se pare ok. ce credeti ca i-a raspuns nemernicul? cica...asa o tin cu apa in ea ca sa se umfle si sa se etanseze, dar nici o grija ca va dau farasul asta sa scoateti apa din ea cind se umple prea tare. asa ca...atita timp cit banu' e la tine si barca la ei...casca bine ochii.

Scrie răspuns