da ,da,nu se merita delocandrei-ovidiu scrie:io zic ca nu se merita sa bati atata drum, lung si obositor!
Dunarea si...Dunareni
Moderatori: Adelin, johnnybravo, tudor, Moderatori
-
andrei-ovidiu
- veteran

Re: Dunarea si...Dunareni
60 kmmeas scrie:mini_mic scrie:eu merg acolo ....am si fost in 2007 insa la crap,Cati scrie:Merge cineva la Dunareni in perioada 22.o3-25.o3 ?
E aproape de Craiova?
-
Cucu Ionel
- senior

tocmai de la Timisoara ?!?!?!Cucu Ionel scrie:Eu plec miercuri,in 28,sa fiu sigur ca-i deschis la stiuca.Oricum nu se anunta o vreme prea blanda cu pescarii in acest weekend.
Obiectiv: 8,1 kg !
-
Cucu Ionel
- senior

Ai grija ca unde am prins eu bine stiuca sunt niste riscuri sporite de a cadea cu masina in canalu de langaCucu Ionel scrie:De-ai sti cati sunt din Timisoara care bat zona aia ...!Toata toamna au fost la stiuca si au prins bine.Eu ma duc ptr.prima oara,sa vad si eu ce-o fi pe acolo!
Obiectiv: 8,1 kg !
A vazut cineva cum arata Dunarea zilele astea?
Am drum la Galati maine si nu stiu cam ce lansete sa iau la mine(ca fara ele mai bine nu mai ma duc
).
Merge la spinnig de avat sau salau? Sau mai bine pe stationar, la un obletel vioi
Aha, si trec si pe la Giurgeni intai
, numa ca in zona aia nu am dat niciodata!
La noi in Prahova toate garlele erau namol acum vreo doua zile, pe balti inca nu am informatii.
Am drum la Galati maine si nu stiu cam ce lansete sa iau la mine(ca fara ele mai bine nu mai ma duc
Merge la spinnig de avat sau salau? Sau mai bine pe stationar, la un obletel vioi
Aha, si trec si pe la Giurgeni intai
La noi in Prahova toate garlele erau namol acum vreo doua zile, pe balti inca nu am informatii.