Dunarea la Giurgiu
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
- veteran
Dunarea la Giurgiu
Am fost recent in zona Giurgiu si am pescuit pe un canal al Dunarii numit ....Dunarica, ce se varsa in canalul Ara. Am prins doar peste mic - biban, caras, platica, balos, pui de avat - dar apa era plina de pesti si se vedeau atacuri de avat de toata frumusetea. La lingura rotativa nr 2 cu corp de 6 grame am avut atacuri de avat dar nefinalizate. Partea buna e ca nu (mai) vine politia de frontiera sa ceara PG, cum vine pe Ara si pe Dunare. Sau poate am avut eu noroc... A mai ajuns cineva in zona? A prins si mai mare, ceva la kil si peste?
- Ionut Petrea
- veteran
Eu am fost acum o saptamana acolo,dar despre Dunarica nu pot sa iti zic mare lucru,deoarece nu am dat acolo,m-am oprit pe Ara.Am fost controlati de permis,dar nu ne-a intrebat de PG.Joaca foarte mult avat pe Ara,insa am prins o zi apatica,nu a vrut sa manance.Am luat ceva somotel.Si niste caras si platica si ciortanica, pt ca din lipsa de rapitor am desfacut o varga.Despre Dunarica stiu ca e braconata rau,erau o gramada de plase aliniate cand am plecat si am inteles ca se prinde caras si platica.Despre rapitor nu au stiut localnicii sa-mi spuna nimic.Oricum zona pare destul de promitatoare,cred ca merge o stiuca acolo,pe la toamna.
Sa nu uit,pe Ara este foarte mult puiet de salau,am prins multi la rotativa

Intotdeauna C&R
-
- veteran
Chiar au venit sa controleze permisul de pescuit? E excelent, as fi vrut si eu sa fiu controlat ptr ca de 3 ani de cand il am nimeni nu a fost macar curios sa ma verifice. Oi avea eu mutra de om de "bine" dar oricum...badboy69on scrie:Eu am fost acum o saptamana acolo,dar despre Dunarica nu pot sa iti zic mare lucru,deoarece nu am dat acolo,m-am oprit pe Ara.Am fost controlati de permis,dar nu ne-a intrebat de PG.Joaca foarte mult avat pe Ara,insa am prins o zi apatica,nu a vrut sa manance.Am luat ceva somotel.Si niste caras si platica si ciortanica, pt ca din lipsa de rapitor am desfacut o varga.Despre Dunarica stiu ca e braconata rau,erau o gramada de plase aliniate cand am plecat si am inteles ca se prinde caras si platica.Despre rapitor nu au stiut localnicii sa-mi spuna nimic.Oricum zona pare destul de promitatoare,cred ca merge o stiuca acolo,pe la toamna.
Bratul Ara, am tot auzit de el, nu l-am pescuit inca. Pe Dunarica se baga plase din alea de tip setca, nici un politist sau jandarm ori inspoector ANPA nu e curios sa faca o panda sa ii prinda pe cei care au astfel de indeletniciri.
Cat despre peste, vad ca si in Dunarica si in Ara e multa platica, caras, balos, ceva ciortanel si rar rapitor. De fapt am vazut atacuri de avat cu zecile si mi s-a pus ca se ia frecvent stiuca la kil. Pana la urma merita. Am fost pe balti unde costa 100 lei ziua si am prins mai putin decat pe Dunarica.

- Ionut Petrea
- veteran
Pg nu am nici eu.Da,suna incredibil,dar din 2 zile state acolo,in ambele zile au venit.in a doua zi strangeam si nu ne-a mai intrebat nimeni de sanatate.Cat despre filat,nu ii interesa pe politisti cand aveau salariul intreg, asa ca tu crezi ca ii mai intereseaza dupa ce le-au taiat 25% ?Isi fac treaba de mantuiala.Dar oricum,sa stii ca cei din zona au prins putina frica de ei.si spun asta din cauza ca i-am auzit vorbind intre ei.unul zicea speriat ca nu are autorizatia la el,iar celalat i-a spus sa nu isi faca griji, ca o are el.
Rapitor este destul pe Ara,si salau si avat,si somn.Nu stiu pe Dunarica,dar in capatul ei spre Giurgiu arata tare bine pentru o stiuca
Rapitor este destul pe Ara,si salau si avat,si somn.Nu stiu pe Dunarica,dar in capatul ei spre Giurgiu arata tare bine pentru o stiuca
Intotdeauna C&R
-
- veteran
- Ionut Petrea
- veteran
-
- veteran
Haha, deci sunt tantari matinali nu nocturni! De fapt tantaroaice ca alea ne chinuie pe noi pescarii. Tantarii masculi stau cu limba in flori, nu sug pe nimeni.badboy69on scrie:![]()
Mai intrebi?Oricum,sunt milioane dar activitatea lor se termina aproape de tot dupa ora 23:00.Eu nu am avut probleme cu ei,dupa "baia" de Autan am luat un hanorac pe mine si o pereche de pantaloni de trening si m-au lasat in pace.

- Ionut Petrea
- veteran
- Ionut Petrea
- veteran