Dunare sau Olt (plecare din Craiova)?
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
- veteran
Dunare sau Olt (plecare din Craiova)?
Sunt la Craiova si nu stiu incotro sa o apuc ,la Dunare sau la Olt? As vrea sa dau intr-un salau,in principiu,dar ma pot si reorienta profesional la fata locului
, dupe cum bate vantul, c-asa e noi romanii...Ce ma sfatuiti ,tovarasi?

Dunare!
te opresti unde vezi ceva locuri promitatoare...daca mai dau si localnicii la viu si zice unu ca a aprins un strap nea gogu acu 3 zile, umfli barca si insista!
locuri promitatoare= pietre, stanci..copaci...gropi cu pietre si copaci etc...etc
si grabeste-te ca se strica vremea!
te opresti unde vezi ceva locuri promitatoare...daca mai dau si localnicii la viu si zice unu ca a aprins un strap nea gogu acu 3 zile, umfli barca si insista!
locuri promitatoare= pietre, stanci..copaci...gropi cu pietre si copaci etc...etc
si grabeste-te ca se strica vremea!
pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...
Dunare! si il contrazic pe ovidiu:daca vezi ca se da la stationar fugi de acolo k sigur e un loc cu presiune mare. la dunare locurile toate sunt bune dupa parerea mea. cu cat mai putina lume sa te f..a la cap cu atat mai bine. si fir intins!
L-ati dat jos pe Ceausescu acu il vreti pe Gigi Becali!!!!
Nici eu nu ma bag unde e plin de stationaristi...dar se poate ca la 50m de niste baboieri sa fie locuri inaccesibile de pe mal...iar la Dunare presiunea nu e ca pe balta, o agatatura urata poate sa tina destui salai nederanjati de monturi pater-noster in jurul lor.
Stiu, cazul ideal este sa gasesti locuri pure-virgine fara urma de homo-sapiens
Duminica se anunta ploaie si sper ca malurile sa fie libere (fara baboieri)si sa gasesc salaii in offside
Stiu, cazul ideal este sa gasesti locuri pure-virgine fara urma de homo-sapiens

Duminica se anunta ploaie si sper ca malurile sa fie libere (fara baboieri)si sa gasesc salaii in offside

pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...