DUNARE PF2
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
DUNARE PF2
Stie cineva locuri de salau intre Portile de Fier 2 si Gruia? Ca la PF2 si Tiganasi sunt 10 pescari pe metru patrat.Ceva sugestii?
-
- senior
Poti incerca si in lacul de acumulare,nu neaparat pe bratul mic,aval de barajul Tiganasi adica.Ideal ar fi o barca,cand ajungi pe insula mergi la politia de frontiera din colonie si te inregistrezi si apoi n-ai treaba.Zona foarte buna ar fi de la km.867 pana pe la km 869(cel putin asta-i zona in care dau eu)Apa adanca,cauti salaul la al doilea prag,apa de 6-8m,iti vei da seama unde sa dai cand vei ajunge acolo.Sper sa reusesc sa-ti trimit un link cu zona respectiva,adicahttp://maps.google.com/?ie=UTF8&ll=44.342635,22.538109&spn=0.050212,0.11673&t=h&z=13&om=1Sper sa mearga.
Fir intins tuturor celor ce-si doresc acest lucru!
-
- senior
-
- senior
Ai inteles bine!
Intri pe insula pe la barajul Tiganasi,treci de loc.Ostrovul Mare si inainte de a intra in padure o faci la dreapta.Poate sa viscoleasca si tot poti intra,ai cam 50-100 m de la sosea pe drum de pietris,apoi ai terasament de beton pe malul Dunarii.Poti intra si pe la podul de la Balta Verde,nu stiu cum este drumul pana acolo,poti incerca salaul si imediat ce ai trecut podul,cobori pe terasament si dai in aval de ecluza romaneasca,zona foarte buna(extraordinara as putea spune!)dar cu multe agatatori!Daca vii pe la podul de la Balta Verde atunci o faci stanga la al doileadrum,cum ai iesit din padure. 

Fir intins tuturor celor ce-si doresc acest lucru!
Multam mult, Ionel,raman dator cu multe beri. Dar stii ca nu e bine sa intri in anul nou cu datorii. Poate ne vedem prin locurile de care mi-ai spus si-mi platesc si eu datoria
.Eu as vrea sa ma reped pana acolo intre Craciun si Anul Nou.Poate iti faci si tu un drum si ne intalnim.Da-mi te rog nr. tau de tel pe privat(eventual ID-ul de messenger)
O zi buna si multumesc inca o data

O zi buna si multumesc inca o data